Hotellet er lukket t.o.m. d. 19. maj 2021

Planlægger du din næste konference, fest eller ferieophold er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 91 00 00 eller på mail info@hotel-fredericia.dk

Du kan stadig booke værelser

Værelser kan bookes i hele perioden inkl. morgenmad (morgenmad man-fre). 
Kontakt tlf. 75 91 00 00 for booking. 

Information om Covid-19

Det er vigtigt for os, at du som gæst føler dig tryg

Kære gæst,

Regeringen har pålagt os alle nye retningslinjer i forbindelse med Covid19 – Det betyder nye retningslinjer for, hvordan vi skal omgås hinanden forsvarligt – både for dig som gæst og for os som medarbejdere. Vores store fokus er, at vi bedst muligt passer på hinanden. Det er vigtigt for os, at du som gæst føler dig tryg under hele dit ophold her hos os.

Alle gæster og personale skal bære mundbind/visir i restauranten, når man er i bevægelse. Mundbind/visir må tages af, når man er siddende i restauranten. I øvrige områder på hotellet er det ikke påkrævet at bære mundbind/visir.

I hotellets fællesområder har vi sørget for afstandsmarkeringer på gulvene og gør også opmærksom på, hvor mange gæster der maksimalt må være i de forskellige opholdsrum, mødelokaler og i vores restaurant.

I alle fællesområder og ved kritiske kontaktpunkter (elevatorknap, dørhåndtag, gelænder mm.) har vi sørget for sprit-dispensere massivt placeret på hele hotellet.

Vi kan tilbyde dig, at hotellets personale ikke har adgang til dit værelse under dit ophold. Toiletartikler mv. vil i så fald blive afleveret ved din værelsesdør.

Det vil naturligvis være muligt for dig som gæst at besøge vores restaurant. Her sørger vi for, at gæsterne ikke sidder for tæt, så vi er sikre på, at afstandskravene overholdes. I forbindelse med serveringer fra buffet vil vi også sikre os, at der altid er korrekt afstandsmarkering, så der ikke opstår kø, hvor sikkerhedsafstanden ikke kan overholdes. Der skal bruges mundbind, engangshandsker, – og desinfektion er tilgængelig.

Ønsker du at begrænse kontakten til hotellets øvrige gæster eller personale, har du mulighed for at få din mad med på værelset.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og lukker for servering af mad og drikke kl. 22.00.

I alle mødelokaler sørger vi for opstilling af borde/stole med afstand iht. myndighedernes krav.

Lokalerne udluftes løbende, AV-udstyr sprittes af og penne/blokke udskiftes dagligt.

Oplever du symptomer på COVID-19 under dit ophold, bedes du venligst kontakte hotellets personale, som er klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et fantastisk ophold hos os – i trygge rammer.

 

 

 

Coronapas

Vi følger regeringens CV19 restriktioner. 

Gældende krav/restriktioner pr. 21. april 2021

Der er kun adgang til konferenceområderne, restaurant og bar med gyldigt coronapas. Vær opmærksom på, at dit coronapas skal være gyldigt under hele dit ophold, så du eksempelvis har adgang til morgenmad i restauranten alle dage.

Der skal bæres mundbind på hotellets fællesarealer, konferenceområder samt i restauranten og baren indtil, du sætter dig ved bordet. Værelsesområdet samt udendørsarealer er undtaget for reglen om mundbind.

Sidste udskænkning kl. 22 – restauranten lukker kl. 23.

Et gyldigt coronapas betyder, at du opfylder ét af de følgende krav:

Du kan fremvise dokumentation for vaccination

Du kan fremvise en negativ coronatest, der er maks. 72 timer gammel

Du har haft Covid-19 som konstateret mere end 14 dage før ankomst.