Fiskeaften d. 21. og 22. maj 2021 kl. 18:00

Stor spændende fiskebuffet - noget for enhver smag

Fiskebuffet

Det kolde
Letrøgede pil selv rejer med citron mayo
Snekrabbe klør – krebs – hjertemuslinger på is
Hjemmelavet blinis – stenbidder rogn – rødløg – purløg – cremefraiche
Torskesouffle i nori tang – syltede rødløg – sauce tatar
Ishavsrejer – avokado – mango – dild
Rødbedesyltet lyssej – sprød bacon crunch – æggeblommecreme – urtesalat
Varmrøget helleflynder – havtorn kompot – syltede havtorn – sprødt rugbrød
Sushi med tun-laks
Koldrøget torsk – hjertesalat – syltede tomater
Husets salater med tang
Udvalg af hjemmebagte kuvert brød og smør


Det lune
Rejer i panko – hvidløgs mayo
Ovnstegt hellefisk – ærte puré med wasabi
Rødfisk i serrano – jordskokke pure – syltede jordskokker og chips
Hvidvins dampede blåmuslinger – urter i brunoise – dild
Smørstegt mørksej – blomkåls pure – stegte blomkål med hasselnødder
Grillede kammuslinger – æblekompot – sprøde æbler
Hvidvinsdampet Nutaaq torsk – sauteret spinat
Letrøget laks – timianbagte rodfrugter
Risotto
Dampede urte kartofler
Frisk pasta
Fiskecreme og beurre blanc
Udvalg af oste med syltede nødder
Dessert bord med hjemmelavede desserter

Information

Glæd jer til årets Fiskeaften 2021, hvor køkkenet fremtryller en fantastisk buffet. Buffeten består af både kolde og lune fiskeretter, samt et udsøgt dessertbord.

Pris pr. kuvert DKK 445,-

Vinbuffet
Tilkøb vinbuffet ad libitum – tilpasset menuen.
Pris pr. kuvert DKK 445,-

Fiskeaften med overnatning

Du kan også vælge en enkelt overnatning på et af hotellets skønne værelser efter Fiskeaftenen.

– Fiskebuffet
– Overnatning i dobbeltværelse
– Stor lækker morgenbuffet

Pris pr. person DKK 745,-
Enkeltværelsestillæg DKK 200,- pr. nat.
Prisen er eksklusive vinbuffet.