...

Oplev en uforglemmelig aften på Restaurant Ryes!

Book dit bord på Restaurant Ryes

Træd ind i en verden af New Yorker stemning, hvor kulinariske oplevelser, en unik atmosfære og gennemtænkt design forenes til en sand fest for dine sanser.

Den ikoniske Restaurant RYES har gennemgået en omfattende renovering og modernisering samt udvidelse, så den nu kan byde velkommen til 180 gæster. Her mødes det klassiske New Yorker design, som vi kender det fra verdens metropoler, med spændende elementer.

Du kan glæde dig til mørt kød, friskfanget fisk og sæsonens fineste råvarer, alle tilberedt med omhu og kreativitet. Vores dedikerede tjenerteam står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor hver detalje tæller.

Book dit bord på Restaurant Ryes i dag og træd ind i en verden af kulinarisk fortryllelse og autentisk New Yorker atmosfære. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften fyldt med smag og historie!

Specielle events på Hotel Fredericia

I vores restaurant kan der være ændringer i hverdage og weekender grundet specielle events eller store arrangementer. Du kan se hvilke events vi har på siden Ophold & Events her >>

Information

Åbningstider

Mandag - lørdag: 18.00-21.30
Lukket søndage og helligdage.

Kontakt

Tlf.: 4099 5335
info@hotel-fredericia.dk

Book i god tid

Ønsker du at booke bord til en af de næste par dage, opfordrer vi dig til at ringe til os.

Hvis du derimod bestiller til længere ud i fremtiden, kan du gøre det via nedenstående formular.