– more than just a hotel

Guest reviews

Previous
Next

A dream comes true

We provide the best hotel experience

We go even further to provide the best service to our guests, whether it concerns one over-night-stay or a large arrangement.

Relaxation and cultural experiences for couples and families. A kind smile and great food for all. Next to the hotel: Adventure park/zoo, indoor swimming pool, sub-tropical water park, fitness and golf course. Nearby: Historical city center, theater, forests, beaches. Close to Legoland and Billund Airport.

We also recommend our sister hotels

4 star Hotel · Meetings and Conference · Concerts

Low priced and unmanned in the heart of beautiful Svendborg

COVID-19

COVID-19 opdatering

Information til alle gæster

13. maj 2020 

Hotel Fredericia har, på baggrund af gårsdagens melding fra statsministeren, besluttet at køre hotellets drift videre på nedsat funktion frem til og med den 25. maj 2020.

Receptionen er derfor betjent af nedsat personalestab, dog kan receptionen til enhver tid kontaktes og er behjælpelige med ordning af “take-away” for levering til de overnattende på værelserne, da vores restaurant er lukket jf. påbud herom. Vi har en værelsefløj åben for overnatning til gæster, arbejdere, beredskab, sikkerhed- og sundhedssektor.

Vores gæsters sikkerhed er naturligvis stadig i fokus, og vi fortsætter øget rengøring på samme høje niveau med desinficering for at reducere smittefare.

Hvis der er spørgsmål til planlagte besøg og arrangementer på Hotel Fredericia, kan vi kontaktes på 75 91 00 00 eller info@hotel-fredericia.dk.

Det er med stor beklagelse, vi må nedsætte hotellets drift midlertidigt, men vi har naturligvis fuld forståelse for den vanskelige situation, som Danmark og resten af verden står midt i.

Vi håber, I alle vil passe godt på hinanden og opfordrer til at følge alle råd og vejledninger fra sundhedsmyndighederne.

På vegne af hele personalet her på Hotel Fredericia: Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen, når hverdagen vender tilbage.

Venlig hilsen,

Einar Kring
Hoteldirektør