BESTIL DIT BORD NU

Tlf. 4490 5335
info@hotel-fredericia.dk

Restaurant Ryes logo

I juli 2021 åbnede Hotel Fredericia’s nye restaurant.
Den har fået sit eget navn og identitet: Restaurant RYES

RYES binder blandt andet sit navn sammen med Fredericia og den spændende historie fra 1849, hvor krigshelt og generalmajor Olaf Ryes ledede slaget og befriede fæstningsbyen.

Restaurant RYES har fået en gennemgribende renovering og modernisering og er derudover blevet forstørret, så den i dag har 220 pladser – alt forenet i et spændende og klassisk New Yorker design, som vi kender det fra metropol byer verden over.

I køkkenet styrer køkkenchef og F&B Manager Karina Zurmühlen og hendes dygtige kokke, de har alle en forkærlighed for det spændende-, klassiske mad med små moderne indslag fra det nordiske køkken. Også meget gerne hensyltet, tørret eller på anden måde selvproducerede unikke smagssammensætninger, som forkæler vores gæsters smagsløg.

Forvent masser af mørt og veltillavet kød, frisk fisk og andre sublime årstids bestemte råvarer behandlet med kærlighed, som serveres af vores professionelle tjenerteam, som vil gøre alt for, at gæsten får en unik oplevelse.

pejs paa Hotel Fredericia

Vildtmenu 2021

Lørdag d. 9. oktober 2021 

Mortensaften

Mortensaften 2021

Onsdag d. 10. november 2021

Lys og kogler

Julefrokost 2021

Udvalgte datoer fra 19. nov. – 18. dec. 2021

fyrværkeri

Nytårsaften 2021

Fra 30. december – 1. januar 2021

Fiskeaften på Hotel Fredericia

Fiskeaften 2022

Datoer følger

Book dit bord · tlf. 4499 5335

Fødevareallergi og intolerance Ved bestilling af mad og drikkevarer, kan du spørge
en af vores medarbejdere til råds omkring indhold af allergener i vores menu