...

Fiskeaften – Efterår

10. oktober 2025
Kl. 18:00

Oplev havets lækkerier til vores fiskeaften på Hotel Fredericia

Kontakt os angående dette event eller ophold

For spørgsmål eller specielle ønsker kan du 24 timer i døgnet kontakte vores reception.

Beskrivelse af Fiskeaften – Efterår

10-retters high-end tastingmenu med fisk og skaldyr & winepairing!

Restaurant RYES, Hotel Fredericia

Fredag den 10. oktober kl. 18.00 (Dørene og baren åbner kl. 17.00)

En aften for feinschmeckere

Hotel Fredericia byder velkommen til en helt særlig aften, hvor havets bedste råvarer forvandles til små kunstværker på tallerkenen. Vores nye 10-retters tastingmenu med winepairing er skabt for dig, der sætter pris på gastronomi og vin i særklasse – med alt hvad det indebærer af finesse, smag og forkælelse.

Vinmenu med perlende elegance

Til hver ret har vores sommelier valgt en vin, der komplementerer smagene på smukkeste vis. Vinene er nøje udvalgte og tilpassede, så du får det fulde udbytte af både maden og druerne i glasset.

Tastingmenu på niveau med stjernerne

Vores køkkenchef, som tidligere har serveret Michelin-stjernede retter på Københavnerscenen, har komponeret en high-end gourmetmenu, som har til hensigt at forføre, imponere og tilfredsstille dine smagsløg, sanser og følelser.

Booking

Pris og anden information

10 serveringer, 10 glas – én uforglemmelig oplevelse.

Menu:

Snacks:

  • Tapioca – Blæk – krabbe
  • Croustade – Skaldyrssalat – Tang
  • Kammusling – Syltede sennepsfrø – Sherrygelé
  • Mont Marcel Cava Brut, Penedes, Spain

 

Amuse-bouche:

  • Havtaskelever – Æble – Hasselnød
  • Purist, Eser Riesling, Germany

 

Første forret:

  • Strandkrabbebisque – Jomfruhummerhale – Geleteret musling
  • Black Label, Babich Sauvignon Blanc, New Zealand

 

Anden forret:

  • Ishavsrejer – Havtorn – Ramsløg
  • Desmontá, Bixio DOC, Veneto, Italy

 

Første mellemret:

  • Dansk laks – Røget fløde – Grønne tomater
  • Châtau de la Charrière Pinot Noir, France

 

Anden mellemret:

  • Havtaske – Fennikel – Havgus
  • Domaine Perrachon Macon-Villages Blanc, France

 

Første hovedret:

  • Pighvar – Variation af kartofler – Løg
  • Milton Park, Thorn-Clarke, South Australia 

 

Anden hovedret:

  • Helleflynder – trøffel – Kantarel – Morkel
  • Ripasso DOC, Fabiano Valpolicella, Italy

 

Predessert:

  • Spirulina – Agurk – Vanilje
  • Moscato d’Asti, Beni di Batasiolo, Italy

 

Dessert:

  • Sponge cake – Lyksvad Caviar – Karamelliseret sat fløde
  • Alvera Solera 1927, Jerez, Andalusia, Spain

 

Priser:

Produkt Pris
Tasting menu med wine pairing – 10 vine
Eller
Tasting menu med mocktail pairing – 5 mocktails
DKK 1.595,- 
Eller
DKK 1.390,-
Overnatning – (2 personer inkl. morgenmad) 750 DKK

Dørene åbner kl. 17.00, hvor der vil være mulighed for at købe en drink i baren og nyde den i vores lounge.

Køkkenchefen og sommelieren byder velkommen med snacks og bobler i restauranten kl. 18.00.

Begrænset antal pladser – Book dit bord i dag

OBS: Vores populære Fiske- og Skaldyrsbuffet vender tilbage i februar 2026 – men først er det tid til noget helt nyt. Vi glæder os til at tage dig med ind i gourmetens verden.

 

Andre ophold og events hos Hotel Fredericia

Golfophold – 2 nætter

Dobbelt op på golfoplevelsen: 2 nætters golfophold i Fredericia

Golfophold – 1 overnatning

Golfophold med 1 overnatning i gåafstand til Fredericia Golf Club

Sommerophold

Tropisk badeland, minitog til Madsby legepark og gå på opdagelse i Minibyen

Getaway

Opholdet er til dig, der vil se Fredericias seværdigheder

Michelin ophold i Fredericia

Ti Trin Ned i Fredericia med efterfølgende overnatning på Hotel Fredericia

Super Rally 2026

Velkommen til Harley-Davidson Super Rally 2026!

Bridgewalking i 60 meter højde

Få en helt enestående oplevelse, som ikke tidligere har været mulig i Europa
Classic Cars Auction

Bilmesse – efterår 2025

Skal du til Bilmesse i MesseC? Gør din oplevelse komplet med et ophold på Hotel Fredericia! 🚗✨

Tøseweekend i Fredericia

Er det længe siden veninderne har været samlet? Ta’ på lækker tøseweekend