...

Kim Boye – Foredrag om mental sundhed

02. februar 2024
Kl. 19:30

Stjerner fødes i deres tilgang til deres modgang

Vær venligst opmærksom på, at Hotel Fredericia ikke er arrangør af selve begivenheden. For spørgsmål vedrørende arrangementet, bedes du henvende dig gennem det link, der også anvendes til billetbestilling.

Kontakt os angående dette event eller ophold

For spørgsmål eller specielle ønsker kan du 24 timer i døgnet kontakte vores reception.

Beskrivelse af Kim Boye – Foredrag om mental sundhed

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til et inspirerende foredrag med en af Danmarks mest inspirerende personligheder, Kim Boye. Med over 125.000 følgere på sociale medier og en bred erfaring indenfor coaching af nogle af Danmarks mest populære sportsstjerner og erhvervsfolk, er Kim en eftertragtet taler og mentor.

Under foredraget vil Kim dele ud af sine personlige erfaringer og fortælle om sin rejse fra en udfordrende fortid til en succesfuld nutid som mentalcoach og inspirator. Kim vil give et ærligt indblik i livets op- og nedture og vise, hvordan man med enkle redskaber kan blive en bedre udgave af sig selv.

Kim tager publikum i hånden og inviterer dem ind i sit livssyn om at tage ansvar for sin egen succes. Du vil få indblik i de historier og erfaringer, der har givet Kim redskaberne til at overvinde livets udfordringer med selvtillid og overskud. Disse redskaber vil Kim vise, hvordan du kan bruge i dit eget liv for at opnå succes og trivsel.

I dag er Kim Boye mentalcoach for nogle af Danmarks mest kendte ansigter indenfor sport og erhvervsliv. Hans rådgivning har hjulpet topledere, teams, elitesportsfolk og virksomheder med at nå deres mål og opnå trivsel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende aften med Kim Boye, hvor du vil få nye perspektiver og værktøjer, der kan hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Kims motto er “Stjerner fødes i deres tilgang til deres modgang”. Lad Kim være din guide på rejsen mod succes og trivsel.

Vi ser frem til at se dig!

Middag før foredrag

Du har mulighed for at tilkøbe (ud over prisen på 195,- for foredrag) en lækker 3 retters middag i vores hyggelige Restaurant Ryes inden foredraget. Se menu og book middagen på linket lige nedenfor.

Pris og anden information

Pris for foredrag: 195,- (plus gebyr)

Referencer på Kim Boye:

“Kim Boye og jeg har været på en livsbekræftende rejse de sidste par år. Det er svært at kunne beskrive med ord, altså vores relation. Vi udfordrer hinanden, vi forstår hinanden og vi kæmper altid sammen. Dine værdier og fokusområder bliver styrket som sportsmand og menneske. Sejrene bliver sødere og nederlagene nemmere med ham på din side.”
– Pierre-Emile Højbjerg – professionel fodboldspiller

”Et meget engagerende foredrag. Jeg kom hjem med en række nye perspektiver og værktøjer, som jeg har fundet helt vildt nyttige i min tilgang til min egen personlige udvikling. Kim er en inspirerende og dygtig fortæller, og jeg vil bestemt anbefale ham til andre.”
– Sofie – publikumsdeltager

 

Hotel Fredericia er ikke arrangør af selve arrangementet, så spørgsmål bedes henvendes via linket til Billetto her nedenfor hvor du også booker din billet.

Booking

Andre ophold og events hos Hotel Fredericia

Close up of headlight Retro classic car

Bilmesse & Middag – Lørdag

Nyd en fantastisk aften i Restaurant Ryes efter at have besøgt Bilmessen & Brugtmarkedet
Close up of headlight Retro classic car

Bilmesse & Middag – Fredag

Nyd en aften i Restaurant Ryes efter jeres besøg på Bilmessen & Brugtmarkedet

Tøseweekend i Fredericia

Er det længe siden veninderne har været samlet? Ta’ på lækker tøseweekend

Bridgewalking i 60 meter højde

Få en helt enestående oplevelse, som ikke tidligere har været mulig i Europa

Fiskeaften – Fredag

Glæd jer til vores berømte fiskeaften på Hotel Fredericia

Fiskeaften – Lørdag

Glæd jer til vores berømte fiskeaften på Hotel Fredericia

Deltag i vores ugentlige konkurrence op til jul og vind et ophold for to personer på et af vores fire hoteller.