Information

Best Western Plus Hotel Fredericia – mere end blot et hotel...

Som Best Western Plus hotel lever vi selvfølgelig op til de krav, det stiller. Men vi går endnu videre for at servicere vores gæster, hvad enten det drejer sig om en enkelt overnatning eller et større arrangement.

Vore faciliteter og personale gennemgår løbende tilpasning og uddannelse i takt med tidens udvikling. Du kan derfor trygt lægge dit arrangement i vores hænder.

Check ind fra kl. 15.00
Check ud senest kl. 11.00

Gratis parkering

Husk at registrere din nummerplade i hotellets receptionen – den gælder i 5 dage.

På hotelles parkeringsplads forefindes ladestandere til el-biler mod gebyr

Morgenmadsbuffet
Mandag – fredag kl. 6.00 – 10.00
Lørdag kl. 6.30 – 10.00
Søn- og helligdage kl. 7.00 – 10.30

Frokost
Mandag-lørdag kl. 12.00 – 14.00 

Aften
Mandag-lørdag kl. 18.00 – 21.30

 • Fri WIFI
 • Reception hele døgnet
 • Gratis bagageservice
 • Allergivenlige værelser
 • Handicapvenlige faciliteter
 • Gratis svømme- og badeland
 • Gratis fitnesscenter
 • 24 timers businesscenter
 • Hunde er velkomne mod gebyr

Hotellets Faciliteter

Kursus- og konferencefaciliteter

Kursus- og konferencecentret har plads til 230 personer og indeholder alt moderne AV-udstyr. I samtlige vore konferencelokaler & grupperum har vi trådløs adgang til internettet.

Grupperum og mødelokaler

Til mindre møder, samtaler eller gruppearbejde. Indeholder stort fladskærmstv, lærred og flipover.

Værelser

118 rummelige dobbeltværelser med bad og toilet, telefon, radio og fladskærm. Endvidere forefindes en stor business suite med mødefaciliteter, et separat soveværelse, badeværelse med spa shower samt storslået udsigt over Madsby Enge. Bagageopbevaring forefindes.

Restaurant

Hotellet har en 1. klasses restaurant der forstår at leve op til de krav, som erhvervsfolk og turister stiller i dag. Vores køkken bruger udsøgte råvarer af højeste kvalitet, og vi behandler dem med omhu, så du er sikker på en gastronomisk nydelse.

Prince Corner

I vores dejlige Natklub ‘Prince Corner’ kan man hygge sig til langt ud på natten. Natklubben er åben efter behov.

God Adgang

Hotellet er godkendt med tilgængelighedsmærket

Vi har det sidste stykke tid arbejdet på at sikre, at vores hotel lever op til krav om, at alle kan benytte sig af vores tilbud og gæste hotellet.

Det betyder, at godadgang.dk har godkendt hotellet som egnet for alle med funktionsnedsættelse. Vi er derfor meget stolte af at kunne tilbyde konferencer, møder, kurser eller ferieophold til alle.

Hver femte dansker er i dag berørt af funktionsnedsættelser. Det betyder for alle berørte, at de grundigt skal undersøge muligheder og tjekke faciliteter inden de bestiller ferie eller deltager i konferencer. Godadgang er derfor godt initiativ for at kortlægge alle tilgængelige steder i Danmark. Og nu er Best Western Plus Hotel Fredericia netop kommet med på listen.

Mærket gives kun til steder, som lever op til krav om at tilgodese:

 • kørestolsbrugere
 • gang-, arm- og håndhandicappede
 • synshandicappede
 • hørehandicappede
 • astmatikere og allergikere
 • udviklingshandicappede
 • alle med læsevanskeligheder

Du kan se mere om Hotel Fredericias God Adgang registrering her: www.godadgang.dk/hotelfredericia

Limousineservice med stil og fri WIFI

Best Western Plus Hotel Fredericia har indgået samarbejde med et professionelt limousinefirma, som sætter præcision og ikke mindst diskretion i højsædet.

 • Businesskørsel
 • Transfer til og fra Billund Lufthavn
 • Forretning og dokumentkørsel
 • VIP
 • Bryllup
 • Konfirmationskørsel

Uanset om du vælger vores veludstyrede limousine eller van, har din sikkerhed og tryghed højeste prioritet. Du vil opleve en professionel og serviceorienteret chauffør, der hjælper med bagagen og andre eventuelle ønsker.

Begge vogne har gratis Wi-Fi, så du kan udnytte din tid optimalt – hvad enten du ønsker at se film, ordne business fra din pc eller blot sidde og nyde turen på 1. klasse.

Ring og få en god pris

Kontakt vores receptionister og forhør dig om en meget fordelagtig kørselspris.

Limousineservice
Limousinebus

Ladestandere til din el-biler

Best Western Plus Hotel Fredericia har installeret el-ladestandere, som kan benyttes af hotellets gæster mod gebyr.

Er du i tvivl om hvor ladestanderne er placeret, kan du kontakte hotellets personale, som vil hjælpe med at finde dem for dig.

El-bil ladestation

Hotel Fredericias miljøpolitik

Turismens internationale miljømærke

Best Western Plus Hotel Fredericia fik i juni 2016 tildelt en Green Key, som viser, at hotellet sætter fokus på at beskytte miljøet. Hotellet har været igennem en omfattende godkendelsesprocedure og får løbende kontroltjek.


Fokus på miljø, energi, affald og økologi

Vi sætter miljømål, laver handleplaner, opgørelser, energirapporter, økologiregnskab og affaldsplaner. Det er med til at sikre, at der fortsat er fremdrift i miljøarbejdet og at vi på Best Western Plus Hotel Fredericia er med til at sætte gang i nye initiativer, som kommer miljøet til gode. Læs mere om Green Key.

Hos Hotel Fredericia er du i sikre rammer

Hos Hotel Fredericia skal du føle dig tryg og vide, at du er i sikre rammer. Henrik Bach fortæller om, hvordan vi er forberedt i tilfælde af en nødsituation skulle opstå. Du vil eksempelvis kunne finde en hjertestarter foran indgangen og en oversigt over alle nødudgange på alle værelser samt på gangene. Du kan derfor slappe helt af, når du besøger Hotel Fredericia. Vi har styr på din sikkerhed.

Hotel Fredericia i nyt partnerskab

Vi er nye partner i Naturpark Lillebælt 

Best Western Plus Hotel Fredericia blev i 2020 partner i Naturpark Lillebælt, som er Danmarks største naturpark. Det viser, at hotellet ønsker at styrke og værne om områdets storslåede natur og bidrage til, at lokalbefolkningen får glæde af naturen omkring bæltet. 

Fokus på at styrke vores naturperler 

Vi arbejder for at bevare vores naturperler og bidrage til en bæredygtig udvikling, der tager hensyn til at forbedre naturkvaliteten og de rekreative behov. 

 

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.