Information om Covid-19

Det er vigtigt for os, at du som gæst kan føle dig tryg

Kære gæst

Vi har i hele perioden haft åbent jf. de muligheder som myndighederne har tilladt os. Det gør, at vi har masser af erfaring med at håndtere sikkerheden bedst mulig for alle, der befinder sig på hotellet.

Verden har forandret sig, siden Covid19 brød ud og også ramte Danmark. Det har medført nye retningslinjer for, hvordan vi skal omgås hinanden – både for dig som gæst og for vores medarbejdere. 

Vores store fokus er, at vi passer bedst muligt på hinanden. Det er vigtigt for os, at du som gæst kan føle dig tryg under hele dit ophold på Hotel Fredericia.

I hotellets hall, restaurant, kursuslokaler samt grupperum er der ved stole/bord opsætninger taget hensyn til, at de foreskrevne retningslinjer opretholdes, således at maximalt samlet personantal følger anbefalingerne.

I restauranten og alle fælleslokaler bliver kontaktpunkter herunder dørhåndtag, toiletter, håndvaske, elevatorbetjening, gelænder med mere rengjort døgnets 24 timer.

Vi har desuden opsat synlige sprit-dispensere i alle lokaler og fællesområder.
Ved buffeten er der ligeledes værnemidler som handsker og dispensere med håndsprit.

I forbindelse med buffet bespisning sikrer personalet, at der ikke opstår kø, og at sikkerhedsafstanden kan overholdes.
Vi har tilmed serveringsområder udenfor på terrassen, hvis vejret tillader det, hvilket vores tjenere eller receptionspersonale gerne anviser.

Ønsker du at begrænse kontakten til hotellets øvrige gæster eller personale, har du mulighed for at bringe din mad med eller få bragt til værelset.

Rene håndkælder, toiletartikler mv. kan leveres ved din værelsesdør såfremt du ønsker, at vores personale ikke kommer ind på værelset.

Oplever du symptomer på COVID19 under dit ophold, bedes du venligst kontakte hotellets personale, som er klar til at hjælpe og træffe de nødvendige forholdsregler for alles sikkerhed.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et fantastisk ophold på Hotel Fredericia.

Med venlig hilsen
Hotel Fredericia
Einar Kring