...

Glædelig Jul

Besøg os hver uge i december og vær med i lodtrækningen om ophold på vores hoteller. Vi åbnede den første "låge" søndag den 26. november ,og du kan deltage i adventskonkurrencen helt frem til lørdag den 23. december kl. 23:30.

Maksimer dine chancer:
Sådan vinder du et hotelophold!

For at deltage skal du blot svare på et simpelt spørgsmål hver uge og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Øg dine vinderchancer ved at samle ekstra lodder gennem forskellige frivillige aktiviteter, som f.eks. at besøge Hotel Fredericias Facebook-side. En vinder udtrækkes hver søndag i advent.

Denne uges præmie – udtrækkes 2. søndag i advent

Vind et ophold for 2 på Hotel Ærø. Hotel Ærø, beliggende i Svendborg nær færgeforbindelsen til Ærø, er et fortryllende sted, der byder på idylliske værelser, særprægede bekvemmeligheder og en betagende udsigt over havnefronten. Dette hotel er et perfekt sted for dem, der ønsker at dykke ned i Svendborgs naturskønhed og kulturrige omgivelser.

Præmien du kan vinde i perioden 2. december 2023 (kl. 23:30) til lørdag den 9. december 2023 (kl. 23:30) er beskrevet ovenfor samt herunder. Opholdet du kan vinde er for to personer i dobbelt værelse inkl. morgenmad.
Præmien i nuværende periode, har en værdi af 1.295,00 DKK.

Vindere får direkte besked på den e-mail man har logget ind og deltager med, og navnet offentliggøres desuden her på siden med for- og efternavn. Eventuelle spørgsmål til konkurrencen sendes til: mette@hotel-fredericia.dk

Denne konkurence afholdes på tværs af de fire hoteller der ligger under Halberg Hotels A/S. Du kan deltage fra 4 forskellige hjemmesider, men det er den samme konkurrence/lodtrækning du deltager i på henholdvis: hotel-garni.dk, hotelaeroe.dk, hotelsvendborg.dk og hotelfredericia.dk. Den tekniske løsning at konkurrencen afvikles på hotelfredericia.dk og gengives via en kopiering på de andre hjemmesider. 

Læs vores privatlivspolitik her >>

Vinderene i lodtrækningen

Vinder: …