...

Passioneret og faglig stærk kok til Best Western Hotel Fredericia

Vil du være med til at sætte Hotel Fredericias restaurant på verdenskortet? Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser i verdensklasse og har du en interesse for vegansk og bæredygtig madkultur? Så vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

Som kok på Hotel Fredericia får du en central rolle i et moderne køkken med tilhørende smuk restaurant og en spændende og dynamisk hverdag. Omdrejningspunktet er kvalitet, arbejdsglæde og sublim service. Opgaverne spænder bredt lige fra À la carte til selskaber og konferencer. Vi serverer gode klassiske retter hvor der er fokus på det gode håndværk og råvarer af højeste kvalitet.  I tæt samarbejde med køkkenets øvrige gastronomer, restaurantens tjenere samt hotellets ledelse, kommer du til at spille en central rolle i at opretholde en restaurant på højeste niveau.

Struktureret og engageret kollega med positiv energi

Du er passioneret og erfaren indenfor gastronomi. Du er faglært, kan arbejde selvstændigt, har et højt energiniveau og kan holde mange bolde i luften uden at det går ud over dit gode humør. Du skal have lyst til at udvikle dig og bidrage med dine perspektiver på at understøtte hotellet i en retning af et grønnere og mere vegansk køkken.

Du har sans for detaljen, bidrager til en positiv atmosfære og tager medansvar for vores fælles trivsel og samarbejde.  

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Forberede og tilberede drift af konferencer, selskaber og a la carte
  • Sikre, at alle hygiejne- og sikkerhedsstandarder overholdes.
  • Rengøring og egenkontrol.
  • Fremme et positivt og inspirerende arbejdsmiljø for hele teamet.
  • bidrage til at optimere køkkenets drift gennem effektive procedurer og samarbejde med andre afdelinger.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Du bliver en del af et moderne køkken hvor faglighed og gastronomi prioriteres højt. Vi er 10 engagerede gastronomer med en åben og uformel kultur. Vi har frihed til at lege og eksperimentere og vi værdsætter fællesskabet, hvor sammenhold, humor og gode sociale miljø gør en travl hverdag meget sjovere. Vi hjælper hinanden og arbejder målrettet på hele tiden at videreudvikle vores kompetencer.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at prøve dig selv af og arbejde i lyse og moderne omgivelser med fokus på konferencegæster, selskaber og a la carte.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte souschef Søren Gade på tlf.: 53 35 00 62

Eller kan du se dig selv i jobbet som vores nye kok, skal du sende dit CV og ansøgning til os hurtigst muligt da samtaler vil blive holdt løbende og stillingen lukkes, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Andre nyheder

Nyheder

Adventskonkurrencen er afsluttet – Tak for deltagelsen

Vores adventskonkurrence er nu afsluttet, og vi har fundet de fire heldige vindere! 🏆🎄 Et stort tak til de 1.948 personer, der deltog og var ...
Læs mere →
Nyheder

Velkommen til vores nye køkkenchef, Thomas Poulsen Borch

Vi er glade for at byde Thomas Poulsen Borch velkommen som ny køkkenchef på Hotel Fredericia. Thomas bringer et imponerende talent for gastronomi og en ...
Læs mere →
Nyheder

Velkommen til vores nye restaurantchef Simon Mousing

Vi er stolte af at kunne præsentere Simon Mousing som ny restaurantchef hos Hotel Fredericia. Med en brændende passion for gastronomi og mange års erfaring ...
Læs mere →
Nyheder

Adventskonkurrence lanceres lørdag den 23. november 2024

Vi glæder os til at sprede juleglæde, når vi lancerer vores populære adventskonkurrence på hjemmesiden lørdag den 23. november 2024! 🎄 Hver søndag i advent ...
Læs mere →
Karriere og job

Passioneret køkkenchef med kreativitet og lederskab på menuen

Brænder du for gastronomi og kreativitet på højt niveau? Vil du stå i spidsen for et ambitiøst køkkenteam på et af Trekantområdets førende hoteller? Så ...
Læs mere →
Karriere og job

Visionær restaurantchef der serverer sublime gæsteoplevelser

Er du en erfaren leder med høj faglighed indenfor service, mad og vin? Motiveres du af sætte en høj standard for en af byens bedste ...
Læs mere →