Sparring fra A-Z

Som arrangør, instruktør eller konferencebooker har du mange aspekter at forholde dig til, når din konference skal forløbe som smurt. Rigtig mange endda. Derfor er kyndig og solid sparring med dit konferenceværtsted alfa omega både før, under og efter afvikling af mødet, kurset eller konferencen.

Og netop her letter vi arbejdet for dig. Trygt og effektivt. Vi har en dyb forståelse og en bred erfaring i arrangørsamarbejde, konferencedesign og mødetyper – vi kender kravene og forstår at imødekomme dem. Helt ned i mindste deltalje.

Store konferencelokaler eller mindre møderum

Vi har plads til 250 personer. Maksimalt. Men måske er I slet ikke så mange? Vores konferencelokaler og ruminddelinger er mobile og fleksible. Det betyder, at du får nøjagtigt den plads og atmosfære, der passer til dit deltagerantal. Ingen bliver klemt, og ingen bliver glemt.

Vi tilbyder også mindre mødelokaler, som er smagfuldt indrettet i forskellige temaer. Alle med fladskærms-TV, lærred og flipover. Har du brug for, at alle kan komme til orde og blive set og hørt, er lokalerne her perfekte. Eksempelvis til teammøder eller mindre workshops.

Mød en af Best Western Plus Hotel Fredericias konferencearrangører og hør, hvordan han oplever vores faciliteter.

Hold hybridmøde eller live-konference

Har alle deltagere og oplægsholdere enten ikke lyst eller mulighed for at deltage fysisk? Et hybridmøde er den fleksible løsning til afholdelse af møder og konferencer.

Vi skræddersyr et live setup, der passer til præcis jeres virksomheds behov. Så kan medarbejderne være til stede både fysisk og online.

Hos Hotel Fredericia kan vi facilitere Hybridmøder eller live-konferencer til det store møde, det lille møde og til koferencen.

Konference med komfort og behagelig akustik

Belysning, frisk luft og en akustik, der ikke forringer gæsternes udbytte, er essentielt for en vellykket konference. Derfor har vi gjort en ekstra indsats for at optimere konferencelokalernes indeklima – både med henblik på lys, luft og lyd.

Også stolene er rummelige, fleksible og har en rigtig god siddekomfort, så ryg og muskulatur ikke bliver overbelastet i løbet af en lang dag. Ring endelig til os, hvis du har særlige behov eller brug for yderligere information om interiør, brugs- og konferencefaciliteter i møderum og konferencesale.

Teknikken er i top til konferencen

Dine gæster fortjener det bedste. Og det gør jeres præsentationer også. Derfor er alle mødelokaler udstyret med alt, hvad I har brug for af moderne AV-udstyr. Udover hurtigt og stabilt WIFI har vi loftmonterede VGA projektorer i alle vores kursus- og konferencelokaler, som du fjernbetjener sammen med det lofthængte lydanlæg.

Uden mad og drikke…

Vi sørger løbende for masser af forfriskende isvand og lækker frugt til dine gæster. Og vi holder et vågent øje med dit arrangement og vurderer løbende behovet for forplejning. Intet skal mangle.

Gastronomien spiller en vigtig rolle for en vellykket konference. Mad skal både smage og behage og ikke mindst forny dine gæsters energi. Vi serverer alle måltider i hotellets hyggelige og stilfuldt indrettede restaurant, hvor vi blandt andet tilbyder særlige konferencemenuer.

Herudover står vores dygtige gourmetkokke og altid smilende tjenere klar, til at servere fra et udsøgt a la carte kort. Her er alle retter æstetisk komponeret med skarpt fokus på friske råvarer, kræs for smagsløgene og kulinarisk nydelse.

Restaurant Ryes
Voldanlægget Fredericia

Oplevelser i lokalområdet

Fredericia er en skøn købstad, der emmer af historie. Det gamle fæstningsanlæg løber gennem byen som et spændende historisk vidnesbyrd om, at Fredericia, blandt få byer i Danmark, er grundlagt og anlagt som en 1600-tals fæstningsby med voldgrave, krudttårne og bastioner.

Selvom Svenskerkrigene hører historiebøgerne til, vil du uden tøven føle dig draget af både et aktivt og pulserende byliv omgivet af en smuk natur med fjord, bælt og morænelandskab.

 

Teambuilding og sjove aktiviteter

Har du brug for kreative indslag til kurset eller konferencen, er mulighederne mange – både indenfor og ude i de skønne omgivelser. Måske har du brug for en særlig aktivitet, der matcher temaet for din konference? Sig ordet og vi finder mulighederne.

En af Fredericias helt store attraktioner, og som klart er værd at fremhæve i denne forbindelse, er BridgeWalking. Her kan du udfordre dine deltagere med en lettere ekstrem og nervepirrende oplevelse, når turen går henover den gamle Lillebæltsbro. Det lyder måske ikke af så meget? Men det er altså helt oppe på toppen, i 60 meters højde, af den snart 100 år gamle jernbanebro at turen går.

 

 

Er nerverne ikke af stål, har vi mange andre friluftsaktiviteter, der kan krydre din konference eller dit kursus. Du kan eksempelvis skyde med bue og pil, ro havkajak i Lillebælt eller køre mountain bike i Hannerup Skoven.

Skal der konkurrence og fart over feltet, kan du booke Gokart og Matchrace. Ønsker I at blive i nærheden, kan du styrke dine gæsters holdånd og teamwork på bowlingbanen, der ligger blot 100 meter fra hotellets konferencecenter.

Vil du møde de lokale? Så byder Meet the locals på ægte lokale oplevelser. Du kan blandt andet booke smagning hos vinbonden på Thuesensminde, deltage i en kulinarisk udflugt i historiske rammer eller stævne ud på fisketur i Lillebælt med Peter.

Konferencehotel – dit mødested

Efter en lang dag med smæk på programmet og masser af nye input, skal dine gæster fortsat have det godt. Naturligvis. Skal du afholde konference eller kursus med overnatning, tilbyder vi skønne og nyligt renoverede værelser med plads til afslapning og ro til rekreation.

Aftentid er også networkingtid – helst udenfor mødelokalerne. Som 4-stjernet hotel har vi plads til små som store snakke i lounges og udendørs på udsigtsterrasserne. Og ikke mindst til hygge og fællesskab i restauranten over et udsøgt aftenmåltid. Alt med stor betydning for dine overnattende konferencegæster og den samlede oplevelse af dit arrangement.

Transport – mulighederne er mange

Uanset om du kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland, er det nemt at ramme Trekantområdet og Fredericia. Vores konferencecenter ligger helt centralt på Danmarkskortet og tæt på E20, hvor den sønderjyske, fynske og østjyske motorvej krydser hinanden og forbindes. Det betyder, at du maksimalt skal køre 2½ time – uanset hvor du kommer fra i landet.

Ankommer dine gæster til Fredericia Banegård med tog eller bus, hjælper vi gerne med at bestille til-og-fra transport. Er rejsebagagen ikke alt for tung, kan du sagtens nyde en frisk gåtur på omkring én kilometer til eller fra hotellet.

Okayfood logo

Konferencehotel og møde – kontakt os

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – og giver gerne en kop kaffe…

Sybille Merz Bæksted

Sybille Merz Bæksted
Receptions- og Konferencechef
+45 76 20 68 16
sybille@hotel-fredericia.dk

Ermina Karamehic
Konferencevært
+45 76 20 68 08
ermina@hotel-fredericia.dk

Mette Spindler Seehausen
Key Account Manager
+45 40 99 41 45
mette@hotel-fredericia.dk

Heidi Schouw
Konferencevært (på barsel)
+45 76 20 68 09
heidi@hotel-fredericia.dk

Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at kontakte dig på mail.