Kick-off møder og firmafester

Gør jeres team stærkere

Arrangement uden for de sædvanlige rammer

Kick-off handler om at få kridtet banen op for den næste etape af fælles målsætninger og motivere medarbejderne og kollegerne til at nå målene.

Det er vigtigt og nødvendigt, at afholde arrangementet et sted uden for de sædvanlige rammer. 

 

Garanti for sjov og fællesskab

Hold jeres kick-off med overnatning på Hotel Fredericia. Et sted som I kan huske og se tilbage på med glæde og god energi.

I konferencen sætter vi en ære i, at skabe et gennemført kick-off arrangement, hvor I vil opleve tryghed, aftaler der holder og god sparing i alle faser af arrangementet. Teambuilding-aktiviteter, underholdning og afvikling drøfter vi sammen, så vi finder den helt rigtige løsning til jer.

 

Skab arbejdsglæde med aktiviteter 

Vi finder de helt rigtige aktiviteter for jer ud fra jeres ønsker, som er med til at give en sjov og fælles oplevelse. Aktiviteter i forbindelse med møder og firmafester er med til at styrke relationerne i virksomheden, og give en aktiv pause som medgiver fornyet energi. 

Skab afveksling med aktiviteter såsom bowling, fodbold, badminton, paddle, volleyball, udendørsaktiviteter eller mulighed for at gå i svømmehal med tropisk badeland mm. 

Det praktiske 

Kort sagt, vi gør os umage for at give jer en god oplevelse, når I afholder kick-off, firmafester eller konferencer hos os. Vi klarer alt det praktiske, så I kan bruge energien på at få det fulde udbytte af arrangementet.

  • xx 
  • xx 
  • xx
Padelbaner

Jeg får en fantastisk professionel betjening på Hotel Fredericia! Som mødearrangør oplever jeg smilende, imødekommende, hjælpsom og meget nærværende personale både fra receptionen, restauranten, konferencen mv. Det er altid nemt at komme i kontakt med personalet, og evt. hjælp kommer inden for meget kort tid. Mødelokaler, grupperum og pauseområderne er optimal, og med den nye tilbygning har alle faciliteter fået et ekstra løft. Maden er fantastisk, meget varieret og årstiderne er tænkt ind hele vejen rundt. Ligeledes er der altid et bredt tilbud til vegetarer og allergikere. Værelserne er lyse og godt indrettet, og der er ALTID meget rent alle steder på hotellet. Der er mulighed for gode gåture i pauserne og ligeledes ligger hotellet med en flot udsigt og omgivet af smuk natur. Jeg giver hotellet mine allerbedste anbefalinger.
Berit Staal, Løn- og personalekoordinator

Vil du vide mere om kick-off?

Har du brug for yderligere oplysninger og information om konferencehotellet og forplejning, eller hvis du har spørgsmål til vores konferencecenter, faciliteter, priser og ledige datoer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sybille Merz Bæksted

Sybille Merz Bæksted
Receptions- og Konferencechef
+45 76 20 68 16
sybille@hotel-fredericia.dk

Heidi Schouw
Konferencevært 

+45 76 20 68 09
heidi@hotel-fredericia.dk

Mette Spindler Seehausen
Key Account Manager
+45 40 99 41 45
mette@hotel-fredericia.dk

Indhent tilbud på dit næste kick-off arrangement

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at sende dig vores månedslige brev med gode tilbud.

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.