Konferencehotel i Fredericia

4 Stjernet overnatning

Fornem forplejning af konferencegæster

Best Western Plus Hotel Fredericia har masser at byde på – også som konferencehotel. Vi tilbyder yderst professionelle rammer og en fornem forplejning til dine konferencegæster. 

Vi har moderniseret hotellet de seneste år – blandt andet gennem en omfattende totalrenovering af alle eksisterende værelser. I 2017 har vi udvidet med en ny hotelfløj, to nye mødelokaler og 41 helt nye, funklende hotelværelser.

Som 4-stjernet konferencehotel giver vi dig den absolut bedste hoteloplevelse i professionelt regi. Vores veluddannede personale yder et højt serviceniveau, så du ikke kommer til at mangle noget til dine kursister, mødedeltagere eller konferencegæster – uanset om du afholder dagsmøder eller afvikler konference med overnatning.

 

 

4 medarbejdere på Hotel Fredericia

Hvordan forløber dit konferencedøgn?

Ankomst til konferencehotellet

Vi ved alle, at førstehåndsindtryk spiller en væsentlig rolle. Når dine konferencegæster ankommer, tager vi hjerteligt i mod dem i hotellets hyggelige foyer.
Her anviser vi møde- eller konferencelokale og vi byder velkommen i hotellets restaurant til vores udsøgte morgenbuffet. 

Længere nede på siden her, kan du læse mere om morgenmadsbuffetten på Best Western Plus Hotel Fredericia.

 

Konference med oplæg

Konference og møde

Med skarpt fokus på læring, indeklima og komfort, tilbyder vi som konferencecenter yderst professionelle rammer, faciliteter og nyeste it-udstyr til afholdelse af konferencer med op til 250 deltagere. Herudover har vi mindre mødelokaler, som er særdeles velegnede til virksomheds- og teammøder, kurser, workshops og meget andet.

Her kan du læse meget mere om Best Western Plus Hotel Fredericias konferencecenter og ikke mindst vores bud på aktiviteter og teambuilding, der kan krydre oplevelsen af dit arrangement eller konference for dine gæster og deltagere.

Løbende forplejning

Vi sørger løbende for forfriskninger, iskoldt vand, kaffe og te til alle mødedeltagere og konferencegæster gennem hele dagen. Vi holder et vågent øje med alle deltagere, så ingen mangler væske og alle kan føle sig oplagte og veltilpasse under hele dit arrangement.

Frokost i skøn restaurant med udsigt

Vi serverer lækker frokostbuffet for dine konferencegæster i hotellets restaurant, der har store panoramavinduer til de smukke grønne områder, der omkranser konferencehotellet. Frokosten består typisk af små fiskeanretninger, lune retter, charcuteri, salater, udsøgte oste og lidt sødt. Alt med friskbagt brød og smør. Og husk, at du altid kan spørge ind til indholdet af allergener i vores menuer og anretninger.

Frokostbuffet til konference
Loungeområde med tændt brændeovn

Fristelser i eftermiddagstimerne

Henad eftermiddagen, byder vi på søde & sunde fristelser. Et evigt hit, der kombinerer frisk frugt og lækkerier fra det søde køkken.

Middag på et konferencehotel

Når dagen er ovre, er det tid til hygge og samvær. Og ikke mindst en rigtig lækker middag. Vi serverer både særligt tilrettelagte konferencemenuer og middag a la carte.

Uanset hvad I vælger, er omdrejningspunktet gastronomisk nydelse. Og du kan være sikker på, at vi kræser for dine overnattende konferencegæster i hotellets restaurant. Vores køkken bruger udelukkende friske råvarer af højeste kvalitet, som vi behandler med stor omhu og respekt for smag, tekstur, konsistens og næring.

Konferencemenu

Konferencemenuerne består af to eller tre retter, og vi tager stort hensyn til vegetarer og til allergikere – herunder gæster med laktose- og glutenintolerance. Står det ikke på menukortet, oplyser vi gerne indholdet af allergener i de enkelte retter, som indgår i den samlede konferencemenu.

Desuden skilter vi konferencemenuen allerede om formiddagen, så alle gæster har mulighed for i god tid at tale med køkkenet om særlige behov og eventuelle ønsker.

Vores tjenere er veluddannede, smilende og friske. Her er du altid sikker på en imødekommende og frisk servicering. Og ikke mindst en faglig og i særdeleshed kyndig betjening. Lidt mere stil og smil, som de siger…

Anretning af mad

Når dagen er omme...

Aftenhygge

Efter middagen har vi mange hyggelige kroge og en skøn udsigtsterrasse, hvor dine gæster kan fortsætte det gode selskab. Vi har ikke aftenforplejning med i vores møde og konferencetilbud, men dine gæster er hjerteligt velkomne i vores hotelbar, som har fået det kuriøse kælenavn: Oslobåden.

Alternativt hjælper vi gerne med forslag til aftenunderholdning og listige steder i Fredericia by. Og naturligvis også med arrangering af transport.

Luksuriøs morgenmad

Efter en god nats søvn, byder vi som 4-stjernet konferencehotel dine gæster velkommen i restauranten til vores store lækre morgenmadsbuffet.

Her kan dine konferencegæster lade op til endnu en spændende dag. Vi byder på masser af godt til både smagssanser og blodsukker. Kaffe, the, juicer, yoghurtbar, kolde og varme småretter – alt sammen groft, sundt, sødt og blødt. Læs om buffeten og de mange lækre, danske specialiteter.

Mødedeltagere spiser frokost
Standard værelse

 

Overnatning og afslapning på et konferencehotel

Som konferencehotel har vi 118 rummelige dobbeltværelser. Værelserne er nyligt renoverede i 2017 og velindrettede med helt nyt og moderne interiør. Alle har eget bad og toilet, telefon, radio og digitalt fladskærms-tv. Herudover skrivebord, kaffe og te-sæt, gratis WIFI og diverse toiletartikler plus hårtørrer på badeværelset.

Det er værd at nævne, at vi gennem værelserne hylder vores smukke omegn. Alle konferencehotellets værelser har sit helt eget præg og er fint udsmykket med en række unikke fotostater fra Fredericia by og opland.

Jeg får en fantastisk professionel betjening på Hotel Fredericia! Som mødearrangør oplever jeg smilende, imødekommende, hjælpsom og meget nærværende personale både fra receptionen, restauranten, konferencen mv. Det er altid nemt at komme i kontakt med personalet, og evt. hjælp kommer inden for meget kort tid. Mødelokaler, grupperum og pauseområderne er optimal, og med den nye tilbygning har alle faciliteter fået et ekstra løft. Maden er fantastisk, meget varieret og årstiderne er tænkt ind hele vejen rundt. Ligeledes er der altid et bredt tilbud til vegetarer og allergikere. Værelserne er lyse og godt indrettet, og der er ALTID meget rent alle steder på hotellet. Der er mulighed for gode gåture i pauserne og ligeledes ligger hotellet med en flot udsigt og omgivet af smuk natur. Jeg giver hotellet mine allerbedste anbefalinger.
Berit Staal, Løn- og personalekoordinator

Vil du vide mere om vores konferencehotel?

Har du brug for yderligere oplysninger og information om konferencehotellet og forplejning, eller hvis du har spørgsmål til vores konferencecenter, faciliteter, priser og ledige datoer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sybille Merz Bæksted

Sybille Merz Bæksted
Receptions- og Konferencechef
+45 76 20 68 16
sybille@hotel-fredericia.dk

Heidi Schouw
Konferencevært 

+45 76 20 68 09
heidi@hotel-fredericia.dk

Mette Spindler Seehausen
Key Account Manager
+45 40 99 41 45
mette@hotel-fredericia.dk

Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at sende dig vores månedslige brev med gode tilbud.

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.