Ankomst til konferencehotellet
Vi ved alle, at førstehåndsindtryk spiller en væsentlig rolle. Når dine konferencegæster ankommer, tager vi hjerteligt i mod dem i hotellets hyggelige foyer. Her anviser vi møde- eller konferencelokale, og vi byder velkommen i hotellets restaurant til vores udsøgte morgenbuffet. Længere nede på siden her, kan du læse mere om morgenmadsbuffetten på Best Western Plus Hotel Fredericia.
Konference og møde
Med skarpt fokus på læring, indeklima og komfort, tilbyder vi som konferencecenter yderst professionelle rammer, faciliteter og nyeste it-udstyr til afholdelse af konferencer med op til 250 deltagere. Herudover har vi mindre mødelokaler, som er særdeles velegnede til virksomheds- og teammøder, kurser, workshops og meget andet.
Her kan du læse meget mere om Best Western Plus Hotel Fredericias konferencecenter og ikke mindst vores bud på aktiviteter og teambuilding, der kan krydre oplevelsen af dit arrangement eller konference for dine gæster og deltagere.
Løbende forplejning
Vi sørger løbende for forfriskninger, iskoldt vand, kaffe og te til alle mødedeltagere og konferencegæster gennem hele dagen. Vi holder et vågent øje med alle deltagere, så ingen mangler væske og alle kan føle sig oplagte og veltilpasse under hele dit arrangement.
Frokost i skøn restaurant med udsigt
Vi serverer lækker frokostbuffet for dine konferencegæster i hotellets restaurant, der har store panoramavinduer til de smukke grønne områder, der omkranser konferencehotellet. Frokosten består typisk af små fiskeanretninger, lune retter, charcuteri, salater, udsøgte oste og lidt sødt. Alt med friskbagt brød og smør. Og husk, at du altid kan spørge ind til indholdet af allergener i vores menuer og anretninger.
Fristelser i eftermiddagstimerne
Henad eftermiddagen, byder vi på søde & sunde fristelser. Et evigt hit, der kombinerer frisk frugt og lækkerier fra det søde køkken.
Middag på et konferencehotel
Når dagen er ovre, er det tid til hygge og samvær. Og ikke mindst en rigtig lækker middag. Vi serverer både særligt tilrettelagte konferencemenuer og middag a la carte.
Uanset hvad I vælger, er omdrejningspunktet gastronomisk nydelse. Og du kan være sikker på, at vi kræser for dine overnattende konferencegæster i hotellets restaurant. Vores køkken bruger udelukkende friske råvarer af højeste kvalitet, som vi behandler med stor omhu og respekt for smag, tekstur, konsistens og næring.
Konferencemenuerne består af to eller tre retter, og vi tager stort hensyn til vegetarer og til allergikere – herunder gæster med laktose- og glutenintolerance. Står det ikke på menukortet, oplyser vi gerne indholdet af allergener i de enkelte retter, som indgår i den samlede konferencemenu.
Desuden skilter vi konferencemenuen allerede om formiddagen, så alle gæster har mulighed for i god tid at tale med køkkenet om særlige behov og eventuelle ønsker.
Vores tjenere er veluddannede, smilende og friske. Her er du altid sikker på en imødekommende og frisk servicering. Og ikke mindst en faglig og i særdeleshed kyndig betjening. Lidt mere stil og smil, som de siger…