Teambuilding

Alle konferencer har godt af et break

Hvad enten I har brug for at få renset hovedet, et kreativt indspark eller bare at blive rystet godt sammen, så er vores konferencekatalog fyldt med aktiviteter, der i både varighed og indhold kan passe ind i jeres øvrige program.

Vil du vide mere, eksempelvis priser på de enkelte aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte Receptions- og Konferencechef Sybille Merz Bæksted på +45 76 20 68 16 eller sybille@hotel-fredericia.dk.

Varighed 1/2 time plus

Find dit indre legebarn frem i Danmarks største gratispark

Tag en walk-and-talk, ro en tur, udfordr kollegerne på den lækre minigolfbane eller spring ud som grill-Bill. Parken ligger i gåafstand fra hotellet og byder på masser af muligheder.

Madsbyparken – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1/2 time plus

Dyk ned i en anderledes værktøjskasse

Har du hørt om vores kunstneriske DIALOGKORT? Når kollegaer går galt af hinanden, er det ofte fordi, de ikke taler samme sprog. Fisk DIALOGKORTENE op fra vores konference-værktøjskasse.

Konference-værktøjskasse – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1 time plus

Stop lige en halv og reflekter lidt

Højt humør eller frygt? Refleksion eller vanetænkning? Dialog eller monolog? Emnerne kan være mange, når ledelsescoach, psykoterapeut og konsulent Johnny Lassen tager fat. Sikkert er det, at I bliver udfordret, og det bliver ikke kedeligt.

Johnny Lassen – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1 time plus

Dansemus, sportsfolk eller legebørn

Bowling og segboards for små hold. Dans, fitness eller yoga for store hold. Lad os lave et sjovt program, der ryster jer sammen og masserer lattermusklerne. Idrætscentret er alligevel vores nabo.

FIC teambuilding event – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1 time plus

Lad os springe ud i det

Nogle gange er en dukkert, en tur i sauna og dampbad det bedste middel til at rense den øverste etage. Tæt på hotellets indgang ligger byens store svømmehal og subtropiske badeland.

Fredericia Idrætscenter – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1 time plus

Besøg Carlsberg i Fredericia

I 2008 tappede Carlsberg den sidste øl på bryggeriet på Valby bakke i København og samlede produktionen i Fredericia. Tag på et fascinerende besøg hos Danmarks største bryggeri.

Besøg Carlsberg i Fredericia – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1 time

En tur bag kulisserne

Oplev Danmarks bedste Musical Teater, når vi sammen med Fredericia Teater arrangerer en speciel VIP tur bag om scenetæppet. Hør historien om bomberne, det travle og snævre sidemagasin, og oplev den fantastiske fornemmelse det er at stå på den store scene.

Fredericia Teater

Varighed 2 timer

Det er ikke så svært, når man først får det lært

Uanset om du har handicap syv eller kun har haft en golfkølle i hænderne på campingpladsen, bliver det aldrig kedeligt når kolleger sammen indtager de grønne baner.

Try3Golf Business – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Bridgewalking i 60 meters højde

Ikke for ingenting, at Bridgewalking lige fra starten er blevet en af de mest populære attraktioner i området. Oplev det hele i helikopterperspektiv – helt bogstavelig.

Bridgewalking – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Så tager vi cyklerne frem

Østersøruten er kåret til Årets Cykelrute 2019. Du kommer forbi noget af Danmarks smukkeste natur og de mest spændende attraktioner. En anderledes måde at tale om hverdagens udfordringer med kollegerne.

Cykelrute 'Østersøen' – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Har du benzin i blodet?

Et godt gokart race er altid en sikker vinder. Selvom der egentlig kun bliver én vinder af selve løbet, går ingen upåvirket hjem fra en tur over asfalten i lav højde.

Gokart hos RaceSyd – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Har du styr på bilen, når det er glat?

Hvornår har du sidst taget et glatførekursus? Du har vel ét eller hvad? Få hundrede meter fra hotellet ligger Køreteknisk Anlæg. Måske var det en idé at få genopfrisket evnerne i glat føre.

Køreteknisk Anlæg – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Vinsmagning på den lokale vingård

Ja, den er god nok. Tæt på Fredericia produceres der dansk kvalitetsvin. Hør vinbondens fortælle om, hvad der driver ham til vinproduktion i Danmark. I skal naturligvis også smage nogle af hans vine.

Vinsmagning på Modavi – Inspiration til Teambuilding

Varighed 3 timer

Få vind i håret på Lillebælt

Fredericia er omgivet af vand, så det er oplagt med en unik sejloplevelse på Lillebælt. Mulighederne for en intens maritim oplevelse med vandet som omdrejningspunkt er uanede.

GoSail på Lillebælt – Inspiration til Teambuilding

Varighed 3 timer

På udkik efter Moby Dick

Hvalsafari-turene stævner ud fra Gl. Havn i Middelfart. Her kan du slappe af, nyde den skønne natur og høre skipper fortælle om marsvinet og historien bag marsvinfangst i Middelfart.

Hvalsafari – Inspiration til Teambuilding

Varighed 3 timer

Ti Trin Ned – Michelin i Fredericia

Besøg den Michelin-stjernede restaurant Ti Trin Ned i Fredericia og få en velsmagende og gastronomisk oplevelse. Niveauet er ikke bare højt, men tårnhøjt i Rainer og Mette Gassner madtempel i den nye kanalby.

Michelin - Ti Trin Ned – Inspiration til Teambuilding

Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at sende dig vores månedslige brev med gode tilbud.

Konferencehotel og møde – kontakt os

Er er altid klar til at svare på dine spørgsmål – og giver gerne enkop kaffe. Ring og få en snak med Lise eller Helle i vores konferenceafdeling. Fortæl dem om dine behov og ønsker og så hjælper de dig gerne, med at skabe den konference du ønsker.

Sybille Merz Bæksted
Receptions- og Konferencechef
+45 76 20 68 16
sybille@hotel-fredericia.dk

Heidi Schouw
Konferencevært
+45 76 20 68 09
heidi@hotel-fredericia.dk

Mette Spindler Seehausen
Key Account Manager
+45 40 99 41 45
mette@hotel-fredericia.dk

Lennie Gyldenkrone
Konferencevært
+45 76 20 68 09 
lennie@hotel-fredericia.dk