Teambuilding i Fredericia

Alle konferencer har godt af et break

Hvad enten I har brug for at få renset hovedet, et kreativt indspark eller bare at blive rystet godt sammen, så er vores konferencekatalog fyldt med teambuilding aktiviteter, der i både varighed og indhold kan passe ind i jeres øvrige program.

Vil du vide mere, eksempelvis priser på de enkelte aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte Receptions- og Konferencechef Sybille Merz Bæksted på +45 76 20 68 16 eller sybille@hotel-fredericia.dk.

Varighed 1/2 time plus

Find dit indre legebarn frem i Danmarks største gratispark

Tag en walk-and-talk, ro en tur, udfordr kollegerne på den lækre minigolfbane eller spring ud som grill-Bill. Parken ligger i gåafstand fra hotellet og byder på masser af muligheder.

Områdets største turistattraktion for børnefamilier ligger i gåafstand fra Hotel Fredericia. Brug den overkommelige afstand til en walk-and-talk.

Der er fri adgang hele året. I højsæsonen mellem 1. april og uge 42 har parken desuden åbent for betalingsaktiviteter som den kunststofbeklædte minigolfbane, robåde og Madsbytog. Desuden er det muligt at booke stor grill.

Så selv om I ikke har børn med, er legeparken oplagt til et afslappende afbræk fra konferencen, få lidt frisk luft og en god snak med kollegerne – eller find legebarnet frem og kast jer ud i Tarzanbanen.

Legeparken kan også danne ramme om jeres eget planlagte punkt i dagsordenen om teambuilding.

Madsbyparken – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1/2 time plus

Dyk ned i en anderledes værktøjskasse

Har du hørt om vores kunstneriske DIALOGKORT? Når kollegaer går galt af hinanden, er det ofte fordi, de ikke taler samme sprog. Fisk DIALOGKORTENE op fra vores konference-værktøjskasse.

Få dialogen i gang med kunstneriske dialogkort. 

Vælg et emne, eksempelvis trivsel, samarbejde, humor eller noget andet. Bred kortene ud på bordet. På skift trækker hver deltager et kort og fortæller ud fra kortet, hvad der er vigtigt for deltagerne inden for netop dette emne. 

De øvrige deltagere lytter, giver typisk en kort sparring eller feedback. Herefter er det videre til næste deltager, der trækker et nyt kort. 

Dialogkortene er udviklet af kunstnerisk designer Vibeke Valter Wullf. Til dagligt arbejder hun med kommunikationsdesign, og dialogkortene er med til at frembringe en lettere dialog og inspiration fra de kunstneriske motiver.

Dialogkortene har typisk den effekt, at deltagerne fortæller om konkrete episoder og afkoder det kunstneriske motiv alt efter, hvad der fylder for den enkelte.

Få kortene udleveret i receptionen.

Konference-værktøjskasse – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1 time plus

Stop lige en halv og reflekter lidt

Højt humør eller frygt? Refleksion eller vanetænkning? Dialog eller monolog? Emnerne kan være mange når ledelsescoach, psykoterapeut og konsulent Johnny Lassen tager fat. Sikkert er det, at I bliver udfordret, og det bliver ikke kedeligt.

Med Johnny Lassen får I et skræddersyet forløb, som tager højde for netop din virksomheds ønsker, forudsætninger og daglige udfordringer.

Med mere end 20 års erfaring i ledelse og teamudvikling tilbyder Johnny Lassen en udfordrende og underholdende blanding af foredrag, input, dialog og øvelser, som skaber refleksion i jeres travle hverdag. Dette skaber værdi og forandring i enhver gruppe, uanset om det er ledelse eller medarbejdere.

For at få maksimalt udbytte af jeres oplæg eller forløb, anbefaler vi, at I inviterer Johnny Lassen på en kop kaffe i god tid før arrangementet. Jeres viden om virksomheden, medarbejdergruppen og det personlige møde med jer, giver Johnny Lassen mulighed for at skræddersy et arrangement, der lever op til jeres forventninger.

Varigheden kan være lige fra et par timer til opstarten på en længerevarende proces.

Eksempler på temaer:

God kommunikation og samarbejde

Det er ofte kommunikationen, der afgør kvaliteten af samarbejde, trivsel og produktivitet. Hvor gode er I, og hvordan kan I blive endnu bedre?

Der sættes fokus på jeres kompetencer og udfordringer. Ved at diskutere god kommunikation og bruge praktiske øvelser, der udfordrer og underbygger teori/praksis, skabes der grobund for positive forandringer i samspil og kultur.

Autenticitet/Frygt
Under vores overflade er vi alle bange for noget. Frygt kan være en normal og sund følelse i nogle sammenhænge. Men ikke når den er ubevidst og ikke på arbejdspladsen hvis det påvirker samarbejde, trivsel, produktivitet m.m.

Ved at arbejde med det tilsyneladende negative begreb åbnes der op for nye indsigter i trivsel og samarbejde, som kan tages med tilbage på arbejdspladsen.

En større selvindsigt og forståelse for hinanden bliver skabt og et mere autentisk samspil skaber stærkere relationer og samarbejde.

Højt humør og samarbejde

Her er der fokus på sjov, fællesskab og samarbejde. Gennem fysiske øvelser skabes sammenhold med et tvist af konkurrence med de andre teams i virksomheden.

Der er højt humør, mens opgaver i forskellige sværhedsgrader gennemføres.

Research, gennemførelse, evaluering og fastholdelse

Når I bruger Johnny Lassen kan det være alt fra et par timer til opstarten på en længerevarende proces.

Uanset niveau så leverer han altid på højt plan ift. ønsker og formål, så der tages altid en snak om behov ift. research, gennemførelse/indhold, evaluering og fastholdelse.

Johnny Lassen – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1 time plus

Dansemus, sportsfolk eller legebørn

Bowling og segboards for små hold. Dans, fitness eller yoga for store hold. Lad os lave et sjovt program, der ryster jer sammen og masserer lattermusklerne. Idrætscentret er alligevel vores nabo.

Hvis I har brug for sved på panden, vand i håret eller et godt grin, så er vores nabo et slaraffenland for fysisk udfoldelse.

Fredericia Idrætscenter er Danmarks næststørste idrætsanlæg under tag. Det byder blandt andet på seks moderne idrætshaller, hvor der er mulighed for at spille fodbold, badminton,
volleyball, bordtennis og meget mere i ledig haltid.

Et topmoderne træningscenter på 300 m2 med alt i trænings- og cardiomaskiner, en
spinningsal med tilhørende biobike, så du kan spinne, når du har tid. Dans og yoga med instruktør eller en tur på segboards er også muligt.

Et bowling- og keglecenter med 10 moderne bowlingbaner. Skal banen være smallere og kuglerne mindre, er der desuden 8 keglebaner.

Udendørs findes derudover to kunstgræsbaner, som kan benyttes hele året rundt samt
en crossfitbane, hvor du kan teste og vedligeholde din styrke og balance.

Uanset om det skal være en del af jeres program for hele holdet eller blot til at starte eller slutte din egen dag, er idrætscentret et sundt og fornøjeligt punkt på agendaen.

Kontakt os for yderligere oplysninger og hjælp til at booke holdaktiviteter skræddersyet til jeres ønsker.

Varighed 1 time plus

Lad os springe ud i det

Nogle gange er en dukkert, en tur i sauna og dampbad det bedste middel til at rense den øverste etage. Tæt på hotellets indgang ligger byens store svømmehal og subtropiske badeland.

Paraderne ryger ofte, når kolleger pludselig står sammen i badetøj. Nogle gange skal der en kold dukkert til. Eller varm. Begge dele er muligt lige inde ved siden af.

 

For næsten i forlængelse af hotellets indgang finder du Fredericia Idrætscenters svømmehal. Her er der klassiske bassiner med 1, 3 og 5-meter vipper.

 

I kan også lade den indre ro sænke sig i dampbadet og biosaunaen. Måske falder jeres konference sammen med en af de dage, hvor der afholdes saunagus eller andre events.

 

I forlængelse af svømmehallen er der også et nyrenoveret tropisk badeland med en vandrutsjebane.

 

Uanset om du selv har brug for at svømme et par baner, inden dagens program starter, eller om hele holdet skal inddrages, er badefaciliteterne inde hos vores nabo værd at overveje.

Fredericia Idrætscenter – Inspiration til Teambuilding

Varighed 1 time plus

Besøg Carlsberg i Fredericia

I 2008 tappede Carlsberg den sidste øl på bryggeriet på Valby bakke i København og samlede produktionen i Fredericia. Tag på et fascinerende besøg hos Danmarks største bryggeri.

Efter at Carlsberg i december 2008 tappede den sidste øl på bryggeriet på Valby bakke i København og samlede produktionen i Fredericia, har det ikke været muligt at se bryghus, gæringstanke og tappekolonner i funktion.

 

Men efter stigende ønske fra offentligheden om at komme indenfor på en af områdets største arbejdspladser kan det nu igen lade sig gøre

 

Det er muligt at besøge Carlsberg tirsdage og onsdage mod forudgående aftale. Første tur starter klokken 8, sidste klokken 18.

 

Rundture starter altid med en introduktion til Carlsberg. Den varer 45 minutter inklusiv iklædning af det obligatoriske sikkerhedsudstyr.

Herefter kan I vælge alle eller enkelte af disse rundture:

 

  • Rundtur 1: Bryghus, 45 min.
  • Rundtur 2: Tap øl, 45 min.
  • Rundtur 3: Lager, 45 min.
  • Rundtur 4: Læsk, 60 min.

 

I kan altså sammensætte jeres rundtur ud fra ovenstående fastlagte ture, der omhandler selve brygprocessen, tapning af flaske-øl, logistisk og lager samt produktionen af sodavand.

 

Der er en del sikkerhedskrav og praktik forbundet med et besøg på Carlsberg. Så kontakt os for yderligere oplysninger og hjælp til booking af besøg. 

Besøg Carlsberg i Fredericia – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Det er ikke så svært, når man først får det lært

Uanset om du har handicap syv eller kun har haft en golfkølle i hænderne på campingpladsen, bliver det aldrig kedeligt når kolleger sammen indtager de grønne baner.

Tag dine kolleger med på en anderledes form for teambuilding. Er der allerede erfarne golfspillere i blandt jer? Eller viser der sig et helt nyt, uslebet talent?

 

Uanset hvad, så er golf en fremragende måde at give tankerne om hverdagens udfordringer fri og i et par timer og kaste sig ud i et konkret mål med jern og bolde.

 

TRY3GOLF Business er et nyt tiltag fra Fredericia Golfklub i samarbejde med Golfklubben Lillebælt og Birkemose Golfklub.

Få minutters kørsel fra Hotel Fredericia ligger golfklubben, der tilbyder denne særlige form for teambuilding i smukke omgivelser.

 

I får 2,5 timers undervisning og spil på tre forskellige baner. Der er også mulighed for at skræddersy arrangementet yderligere, så det passer præcis til jeres behov.

 

I skal være minimum 10 personer. Kontakt hotellet for yderligere praktisk info og priser.

Try3Golf Business – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Bridgewalking i 60 meters højde

Ikke for ingenting, at Bridgewalking lige fra starten er blevet en af de mest populære attraktioner i området. Oplev det hele i helikopterperspektiv – helt bogstavelig.

I kan se frem til en helt unik oplevelse, hvis I vælger den 2,5 kilometer lange tur i 60 meters højde over Lillebælt.

Når først I har taget sikkerhedsdragterne på og modtaget sikkerhedsinstrukserne på velkomstcentret ved naturcenter Hindsgavl, går det ellers i raskt trav til foden af broen.

Her starter en brat opstigning først op til vejbanen og herefter videre op på broens ”tag”.
Turen er så unik, at vejret ikke er altafgørende, men kryds alligevel fingre for, at vejrguderne er med jer. Så kan I nyde mavekildende og kæbetabende udsigter.

I er udstyrede med radioer, så I tydeligt kan høre guiden, der fortæller om broens historie, sjove anekdoter og udpeger de forskellige ting og områder, du kan se fra broen.

Er I minimum 10 personer kan I deltage som gruppe.
Kontakt os for yderligere oplysninger eller læs mere her:
www.bridgewalking.dk

Varighed 2 timer

Så tager vi cyklerne frem

Østersøruten er kåret til Årets Cykelrute 2019. Du kommer forbi noget af Danmarks smukkeste natur og de mest spændende attraktioner. En anderledes måde at tale om hverdagens udfordringer med kollegerne.

Som et længere alternativ til en walk and talk kan I tage en cycle and talk. Hvad er mere oplagt end at tage et stykke af Østersøruten, der går gennem Fredericia.

Ruten kaldes Danmarks smukkeste cykelrute. Det har de også fået øjnene op for i udlandet, for i 2019 kårede en jury af cykel- og rejsejournalister ved Hollands største vandre- og cykelmesse Østersøruten til ”Årets cykelrute”.

I når med sikkerhed ikke hele ruten, for den går gennem 17 kommuner og er 820 kilometer lang. Men tag en bid af den mod syd til Middelfart eller mod vest til Kolding.

En forfriskende måde at få sparret eller coachet hinanden om jeres virksomheds daglige udfordringer og mål. Eller måske bare en god snak med de nærmeste kolleger.

Brug jeres egne cykler eller kontakt os for hjælp til cykeludlejning.
Se ruten på vejdirektoratets hjemmeside:
https://trafikkort.vejdirektoratet.dk

Cykelrute 'Østersøen' – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Har du benzin i blodet?

Et godt gokart race er altid en sikker vinder. Selvom der egentlig kun bliver én vinder af selve løbet, går ingen upåvirket hjem fra en tur over asfalten i lav højde.

Ingen går upåvirket hjem fra et godt gokartløb. Fem kilometers kørsel fra hotellet ligger Trekantområdets eneste indendørs gokartbane.

Hos RaceSyd kan I booke jeres helt eget løb uden at skulle køre mod andre. I skal blot være minimum 4 personer.

I får instruktion, hue og hjelm og kører herefter jeres helt eget grand prix race. Få afsløret, hvem der er den hurtigste, langsomste eller mest dristige kollega.

Læs mere her:
http://www.racesyd.dk/

Gokart hos RaceSyd – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Har du styr på bilen, når det er glat?

Hvornår har du sidst taget et glatførekursus? Du har vel ét eller hvad? Få hundrede meter fra hotellet ligger Køreteknisk Anlæg. Måske var det en idé at få genopfrisket evnerne i glat føre.

Bruger I mange timer i firmabilen til dagligt? Så kan I med fordel slå to fluer med et smæk på køreteknisk anlæg tæt på hotellet.

I kan både få genopfrisket køreegenskaberne, blive udfordret og rystet sammen – helt bogstaveligt nogle gange – når bilen måske ikke reagerer, som du havde forventet.

Om det er glatføre eller parallelparkering, så kan køreteknisk anlæg skrue et program sammen, der passer lige til jeres virksomhed og den tid, I har til rådighed.

Læs mere her:
http://www.mylicence.dk/

Køreteknisk Anlæg – Inspiration til Teambuilding

Varighed 2 timer

Vinsmagning på den lokale vingård

Ja, den er god nok. Tæt på Fredericia produceres der dansk kvalitetsvin. Hør vinbondens fortælle om, hvad der driver ham til vinproduktion i Danmark. I skal naturligvis også smage nogle af hans vine.

Det er med garanti aldrig kedeligt at besøge Kim F. Madsen på vingården Lindely mellem Fredericia og Kolding.

Han er altid veloplagt og elsker at vise rundt og fortælle om, hvorfor han og hustruen i sin tid kastede sig ud i dansk vinproduktion.

Vinene går under navnet Modavi – moderne dansk vin – og der produceres både rød, hvid, bobler og dessertvin.

Der findes to forskellige besøgspakker. Begge tager udgangspunkt i vinbondens fortælling om ”årets gang på vingården”.

De inkluderer rundvisning på vinmarkerne og i vineriet, indblik i produktionsudstyr og metoder samt naturligvis vinsmagning og lidt at spise til.

Den ene pakke tager omkring to timer, den anden tre timer med smagning af specialvine og vine ad libitum til en større buffet i forhold til den første pakke.

Kontakt hotellet for hjælp til booking.

Læs mere om besøgene her:

https://lindely-vin.dk/arrangementer/

Vinsmagning på Modavi – Inspiration til Teambuilding

Varighed 3 timer

Få vind i håret på Lillebælt

Fredericia er omgivet af vand, så det er oplagt med en unik sejloplevelse på Lillebælt. Mulighederne for en intens maritim oplevelse med vandet som omdrejningspunkt er uanede.

En unik måde at få styrket sammenholdet blandt kollegerne er under åben himmel med saltvand i håret.

Hop ned i bådene og ud på Lillebælt og prøv at samarbejd på en måde, de færreste af jer formentlig har prøvet før.

I sejler i teams på 4-5 personer og skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den rigtige retning naturligvis.

Det hele kulminerer med en afsluttende matchracesejlads, hvor I dyster mod hinanden.

Denne aktivitet handler om meget mere end at komme først og have håneretten. Sammen med arrangøren forventningsafstemmer I, hvad I som virksomhed ønsker at opnå på denne dag.

Herefter bliver sejladsen tilrettelagt ud fra netop jeres ønsker og formål med eventet.

Det kræver på ingen måde, at I er erfarne sejlere. Alle får en grundig briefing før sejladsen, og der er en instruktør med i alle både som observatør.

Kontakt os for hjælp til booking eller andre opklarende spørgsmål eller læs mere her:
gosail.dk/team-kommunikationstraening/

GoSail på Lillebælt – Inspiration til Teambuilding

Varighed 3 timer

På udkik efter Moby Dick

Hvalsafari-turene stævner ud fra Gl. Havn i Middelfart. Her kan du slappe af, nyde den skønne natur og høre skipper fortælle om marsvinet og historien bag marsvinfangst i Middelfart.

Måske har I allermest brug for at kunne slappe lidt af, indånde havluften, nyde naturen og holde øje med verdens mindste hval – marsvinet.

Hvalsafariturene stævner ud fra Gl. Havn i Middelfart enten med galeasen Aventura eller turbåden Mira3.

Skipper fortæller om marsvinet og historien om marsvinfangst i Lillebælt. Undervejs passerer du både Den Nye og Gamle Lillebæltsbro.

Skipper giver hvalgaranti, så det er en unik chance for at komme helt tæt på marsvinet. I kan både medbringe jeres egen picnickurv, eller I kan bestille mad på forhånd på båden.

Ring til os og hør nærmere eller læs mere her: https://www.visitlillebaelt.dk/lillebaelt/naturpark-lillebaelt/hvalsafari

Hvalsafari – Inspiration til Teambuilding

Varighed 3 timer

Ti Trin Ned – Michelin i Fredericia

Besøg den Michelin-stjernede restaurant Ti Trin Ned i Fredericia og få en velsmagende og gastronomisk oplevelse. Niveauet er ikke bare højt, men tårnhøjt i Rainer og Mette Gassner madtempel i den nye kanalby.

Skal dagen afsluttes med gastronomi i international topklasse, bør I tage ned til den nye kanalby i Fredericia og nyde en middag på Ti Trin Ned.

Helt fra starten i de tidligere lokaler har Rainer og Mette Gassner bevæget sig på tårnhøjt niveau. Restauranten har altid været en usædvanlig stjerne på den gastronomiske himmel i en by, der langt fra er berømt for restauranter på dansk topniveau.

Den ultimative udmærkelse kom for nogle år siden, da den prestigefyldte Michelinguide tildelte restauranten en af de eftertragtede stjerner.

Nyd en middag ved kanten af Lillebælt til priser, der for dette niveau stadig er markant lavere end eksempelvis den tilsvarende københavnske restaurantionsscene.

Der er mulighed for private dining i specielle rammer, hvis I er mellem 8 og 12 personer.
Læs mere om menu, vine og bordbestilling her: http://www.titrinned.dk/

Michelin - Ti Trin Ned – Inspiration til Teambuilding

Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at sende dig vores månedslige brev med gode tilbud.

Konferencehotel og møde – kontakt os

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – og giver gerne en kop kaffe. Ring og få en snak med Sybille eller Mette i vores konferenceafdeling. Fortæl dem om dine behov og ønsker og så hjælper de dig gerne, med at skabe den konference du ønsker.

Sybille Merz Bæksted

Sybille Merz Bæksted
Receptions- og Konferencechef
+45 76 20 68 16
sybille@hotel-fredericia.dk

Heidi Schouw
Konferencevært 
+45 76 20 68 09

heidi@hotel-fredericia.dk

Mette Spindler Seehausen
Key Account Manager
+45 40 99 41 45
mette@hotel-fredericia.dk

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.