...

På Best Western Plus Hotel Fredericia tror vi på, at en glad arbejdsstyrke skaber en endnu bedre oplevelse for vores gæster. Derfor er vi begejstrede for at introducere vores seneste initiativ, “Glad på Job”. Dette er en spændende serie af små videoer, hvor vores dedikerede personale deler deres glæde og lidenskab for at arbejde på vores hotel.

Bag kulisserne på Hotel Fredericia

Vi ved, at vores gæster elsker at opleve vores gæstfrihed og professionalisme, men vi ønsker også at give dig et indblik i, hvem der er ansvarlige for at gøre dit ophold uforglemmeligt. Med “Glad på Job” kan du lære vores team at kende og forstå, hvad der driver dem til at stræbe efter service i verdensklasse hver dag.

Mød vores skønne team

I disse korte videoer vil du møde vores medarbejdere, fra receptionister til kokke, fra rengøringspersonalet til arrangementsspecialister. Hver medarbejder vil dele deres personlige perspektiver, erfaringer og de små øjeblikke, der gør deres arbejdsdag speciel.

Inspirerende historier og smil er garanteret

Vi er overbeviste om, at disse “Glad på Job” videoer vil bringe smil på dine læber og måske endda inspirere dig. Du vil opdage, hvad det betyder for os at skabe en positiv og givende arbejdsplads, og hvordan dette afspejles i den kvalitetsservice, vi leverer til dig, vores værdsatte gæst.

Vi opfordrer dig til at følge med i vores blog, sociale medier og hjemmeside for at få adgang til disse hjertevarme og oplysende øjeblikke med vores fantastiske team. “Glad på Job” er mere end blot en serie videoer – det er en måde at dele vores passion for gæstfrihed og vores engagement i at give dig den bedst mulige oplevelse på Hotel Fredericia.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele vores glæde med dig. Vores team er klar til at skabe smukke minder og sikre, at dit ophold er fyldt med smil og tilfredshed.