...

Hos vores dejlige hoteller er vi altid på farten for at møde vores gæster og kolleger fra branchen. Derfor er vi begejstrede for at annoncere, at vi snart drager mod København, hvor dørene til Møde & Eventmessen slås op igen!

Den 22. marts 2023 er datoen, du skal reservere i din kalender. Vi ser frem til at deltage i dette spændende arrangement, hvor møde- og eventbranchen mødes for at dele viden, ideer og skabe nye forbindelser.

Vores team er klar til at hilse på nye ansigter og styrke eksisterende relationer. Det er en enestående lejlighed for os at præsentere vores hoteller, dele vores passion for gæstfrihed og lytte til dine unikke behov og ønsker.

Vi er drevet af vores ønske om at levere uforglemmelige oplevelser, og Møde & Eventmessen giver os mulighed for at finde nye måder at opfylde dine forventninger på. Så lad os mødes, udveksle idéer og skabe mindeværdige øjeblikke sammen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores stand på Møde & Eventmessen og er klar til at inspirere og overraske dig med, hvad vores hoteller har at tilbyde. Lad eventyret begynde, når vi mødes i København!