...

Best Western Plus Hotel Fredericia har installeret nye el-ladestandere, som kan benyttes af hotellets gæster mod gebyr. Er du i tvivl om hvor ladestanderne er placeret, kan du kontakte hotellets personale, som vil hjælpe med at finde dem for dig.

I en tid, hvor bæredygtighed og miljøhensyn er i højsædet, træffer vi på Best Western Plus Hotel Fredericia glædeligt skridt imod en mere bæredygtig fremtid. Vi er begejstrede for at meddele, at vores hotel nu tilbyder el-ladestandere, der er tilgængelige for vores værdsatte gæster.

Lad op, mens du slapper af

Vores nyligt installerede el-ladestandere giver dig mulighed for at oplade din el-bil bekvemt og effektivt under dit ophold hos os. Uanset om du besøger os for en forretningsrejse eller en afslappende ferie, kan du nu køre grønt og med god samvittighed.

Nem adgang til opladning

Vi forstår, at det kan være en udfordring at finde el-ladestandere, især når du er på farten. Men hos Hotel Fredericia har vi gjort det nemt for dig. Hvis du er i tvivl om, hvor vores ladestandere er placeret, skal du blot kontakte vores venlige personale. De står klar til at hjælpe dig med at finde dem og sikre, at din el-bil er klar til næste etape af din rejse.

Praktiske opladningsmuligheder

For at dække omkostningerne ved opladning af din el-bil opkræver vi et mindre gebyr, som gæsterne kan drøfte med vores personale ved ankomsten. Dette sikrer, at vi kan vedligeholde og forbedre vores ladestandere, så de altid er klar til dig.

På Best Western Plus Hotel Fredericia er vi stolte over at tilbyde disse miljøvenlige opladningsmuligheder til vores gæster. Vi tror på, at små skridt kan føre til store forandringer, og vi håber, at vores initiativ vil inspirere dig til at vælge bæredygtighed på din næste rejse.

Når du besøger Hotel Fredericia, kan du nu oplade din el-bil med lethed og nyde den samtidige komfort og kvalitet, som vores hotel er kendt for. Vi glæder os til at byde dig velkommen og gøre din oplevelse endnu mere miljøvenlig.