...

Opdag Fredericias skjulte skatte med et nyt oplevelseskatalog

Velkommen til en verden af unikke og ekstraordinære oplevelser i hjertet af Danmark!

Experience Fredericia og Visit Fredericia har netop præsenteret et helt nyt oplevelseskatalog, der er din guide til uforglemmelige eventyr i og omkring Fredericia. Dette katalog er skabt for dem, der søger noget ud over det sædvanlige, og Fredericia byder på rigelige muligheder for netop dette.

Fredericia: En by rig på natur, historie og gastronomi

Beliggende i det centrale Danmark, omfavnet af den smukke natur og det idylliske Lillebælt, er Fredericia en by med dybe historiske rødder og en levende kulturel arv. Vores nye katalog fremhæver de mange spændende fortællinger og oplevelser, som byen bygger på. Fra gastronomiske eventyr til kulturelle dybdegående udforskninger – Fredericia er hjemsted for et væld af oplevelser, der venter på at blive udforsket.

Et oplevelseskatalog i tre temaer

Vi har inddelt kataloget i tre hovedtemaer for at gøre det nemmere for dig at finde netop de oplevelser, der tiltaler dig mest: Lillebælt & Naturen, Gastronomi & Smagninger, og Kultur & Historie. Disse temaer er designet til at fremhæve det bedste af, hvad Fredericia og omegn har at byde på – fra betagende naturoplevelser til kulinariske opdagelser og historiske eventyr.

  • Lillebælt & Naturen: Naturpark Lillebælt byder på enestående naturoplevelser både på land og til vands. Oplev alt fra spændende sejlture til adrenalinfyldte aktiviteter i det fri.
  • Gastronomi & Smagninger: Fredericia er kendt for sit levende gastronomiske miljø. Vores katalog indeholder eksklusive smagninger og kulinariske oplevelser, der forkæler dine smagsløg.
  • Kultur & Historie: Udforsk Fredericias rige historie og kulturelle arv gennem en række fascinerende ture, udstillinger og meget mere.

Ideelt til grupper og firmaarrangementer

Kataloget er skræddersyet til større grupper og firmaarrangementer, hvilket gør det til det ideelle værktøj til at planlægge mindeværdige oplevelser for teams, familier og venner.

Bag kataloget

Dette initiativ er et samarbejde mellem Experience Fredericia og Visit Fredericia, skabt med det formål at fremhæve og dele de mange fantastiske oplevelser, som vores by har at byde på. Vi er her for at assistere og guide dig gennem dit eventyr i Fredericia.

Dit næste eventyr begynder her

Med vores nye oplevelseskatalog er du kun et øjeblik væk fra at opdage alt det, som gør Fredericia så speciel. Uanset om du er til natur, gastronomi eller historie, inviterer vi dig til at dykke ned i vores katalog og lade dig inspirere til dit næste besøg i vores smukke by. Lad os sammen gøre dit ophold i Fredericia til en uforglemmelig oplevelse.

Andre nyheder

Nyheder

Oplev naturen på tætteste hold med hotellets nye mountainbikes

Hos Hotel Fredericia er vi stolte af at kunne præsentere vores seneste investering for vores gæster: fire funklende nye og meget gode mountainbikes fra PRINCIPIA! ...
Læs mere →
Nyheder

Hotel Fredericia samarbejder med Experience Fredericia

Hos Hotel Fredericia er vi begejstrede for at annoncere vores samarbejde med Experience Fredericia, en kraftcenter for planlægning og afvikling af inspirerende møder, konferencer, messer ...
Læs mere →
Månedens opskrift

Grønkålssalat med vaniljesyltede hokkaidogræskar

Laves en uge før:   Vaniljesyltede græskar: Fremgangsmåde:  Skræl græskaren med en tyndskræller eller en skarp kniv. Halver den, fjern kerner og de små trævler i ...
Læs mere →
Nyheder

“Glad på Job” – et indblik i hverdagen på Hotel Fredericia

På Best Western Plus Hotel Fredericia tror vi på, at en glad arbejdsstyrke skaber en endnu bedre oplevelse for vores gæster. Derfor er vi begejstrede ...
Læs mere →
Nyheder

Nye ladestandere til din el-biler

Best Western Plus Hotel Fredericia har installeret nye el-ladestandere, som kan benyttes af hotellets gæster mod gebyr. Er du i tvivl om hvor ladestanderne er ...
Læs mere →
Nyheder

Limousineservice med stil og fri WIFI

På Best Western Plus Hotel Fredericia er vi dedikerede til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse på alle måder. Vi er stolte af at ...
Læs mere →