...

Oplev elegance og komfort på
Best Western Plus Hotel Fredericia

Kom og mærk det ekstra plus

Som Best Western Plus hotel lever vi selvfølgelig op til de standarder og krav, det stiller. Men vi går endnu videre for at servicere dig som gæst. Hvad enten det drejer sig om en enkelt overnatning eller et større arrangement.

Vore faciliteter og personale gennemgår løbende tilpasning og uddannelse i takt med tidens udvikling. Du kan derfor trygt lægge dit arrangement i vores hænder.

Hotellets Faciliteter

ESG-principperne er ikke blot buzzwords for os; de repræsenterer vores grundlæggende forpligtelse til at drive en bæredygtig forretning, der gavner både vores gæster og planeten.

Kursus- og konferencefaciliteter

Kursus- og konferencecentret har plads til 250 personer og indeholder alt moderne AV-udstyr. I samtlige vores konferencelokaler og grupperum har vi trådløs adgang til internettet.

Grupperum og mødelokaler

Til mindre møder, samtaler eller gruppearbejde. Indeholder stort fladskærmstv, lærred og flipover.

Værelser

118 rummelige dobbeltværelser med bad og toilet, telefon, radio og fladskærm. Endvidere forefindes en stor business suite med mødefaciliteter, et separat soveværelse, badeværelse med spa shower samt storslået udsigt over Madsby Enge. Bagageopbevaring forefindes.

Restaurant

Vores nyrenoverede i new yorker-style forstår at leve op til det krav som erhvervsfolk og turister stiller i dag. Vores køkken bruger udsøgte råvarer af højeste kvalitet, og vi behandler dem med omhu, så du er sikker på en gastronomisk nydelse.

Prince Corner

I vores dejlige natklub "Prince Corner" kan man hygge sig til langt ud på natten. Natklubben er åben efter behov.

God tilgængelighed

Vi har det sidste stykke tid arbejdet på at sikre, at vores hotel lever op til krav om, at alle kan benytte sig af vores tilbud og gæste hotellet. Det betyder, at godadgang.dk har godkendt hotellet som egnet for alle med funktionsnedsættelse. Vi er derfor meget stolte af at kunne tilbyde konferencer, møder, kurser eller ferieophold til alle.

Hotellet er godkendt med tilgængelighedsmærket

Vi har i den seneste periode arbejdet målrettet på at sikre, at vores hotel opfylder kravene for at gøre vores tilbud tilgængeligt for alle, der ønsker at benytte vores faciliteter og besøge vores gæstfrie hotel.

Dette indebærer, at godadgang.dk har givet hotellet sin godkendelse som værende velegnet for personer med forskellige former for funktionsnedsættelser. Vi føler stor stolthed over at kunne præsentere muligheden for konferencer, møder, kurser eller ferieophold, som er tilgængelige for alle.

I dag påvirker funktionsnedsættelser hver femte dansker, hvilket resulterer i, at berørte personer nøje skal undersøge muligheder og faciliteter, inden de foretager feriebestillinger eller deltager i konferenceaktiviteter. Initiativet bag godadgang.dk er derfor en værdifuld indsats for at kortlægge alle tilgængelige steder i Danmark, der tager hensyn til forskellige behov. Og med stolthed kan vi nu meddele, at Best Western Plus Hotel Fredericia har fået en plads på denne liste.

Dette mærke tildeles kun til steder, der lever op til kravene om at imødekomme følgende:

  • Personer i kørestol
  • Personer med gang-, arm- og håndhandicap
  • Personer med synshandicap
  • Personer med hørehandicap
  • Personer med astma og allergi
  • Personer med udviklingshandicap
  • Personer med læsevanskeligheder

  
For mere information om Hotel Fredericias registrering hos God Adgang, kan du besøge følgende link: www.godadgang.dk/hotelfredericia