Oplevelser i trekantområdet

Spændende aktiviteter, kultur og ophold i Fredericia

Opdatering 8. oktober 2020

På grund af Covid-19, vil der være ændring i åbningstiderne i Fredericia Idrætscenter. Du kan se deres åbningstider her. 

Aktiviteter

Ønsker De at dyrke sport i forbindelse med Deres ophold, byder området omkring hotellet på mange muligheder. Lige ved siden af ligger Fredericia Idrætscenter, hvor der er mulighed for at svømme, bowle, spille kegler m.v. Hotellet ligger endvidere lige ved Fredericia Golfklub.

HUSK at der i forbindelse med overnatning på hotellet, tilbydes gratis adgang til både badelandet  og svømmehallen. Hør nærmere i receptionen. 

Restaurant

Vores 1. klasses køkken garanterer for en udsøgt kulinarisk oplevelse – serveret i vor egen restaurant med udsigt over søerne, Madsby Enge og Fredericia By. Læs mere om vores restaurant.

Lys på bord

Vinterstemning i top

Nyd vinteren med et dejligt ophold på Hotel Fredericia. Oplev hyggelige aktiviteter i området.

vin og shopping

Tøseweekend

Er det længe siden veninderne har været samlet? Ta’ på lækker tøseweekend

Miniferie

Et pusterum fra hverdagen, som vi alle kan trænge til…

Rosévin og anemoner

Forårsophold

Gå årets dejligste tid i møde og forkæl dig selv og din partner med dette skønne forårsophold. 

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl.. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsby Parken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia