Ophold på Hotel Fredericia​

Book dit ferieophold til sommer i Fredericia​

Vælg dit ophold

Se vores brede udvalg af spændende ophold, hvor du på bedste vis kan kombinere Fredericias smukke natur, kulturoplevelser og aktiviteter med overnatning på Hotel Fredericia.

Vi tilbyder ophold som er velegnet til børnefamilier, kærestepar, vennegrupper og outdoor-typer.

HUSK at der i forbindelse med overnatning på hotellet, tilbydes gratis adgang til både badelandet og svømmehallen. Hør nærmere i receptionen. 

Restaurant

Vores 1. klasses køkken garanterer for en udsøgt kulinarisk oplevelse – serveret i vor egen restaurant med udsigt over søerne, Madsby Enge og Fredericia By.

Hotel Fredericia terrasse med smuk udsigt

Weekend getaway

Træk stikket og oplad batterierne med en weekend getaway i skønne Fredericia. 

vin og shopping

Tøseweekend

Er det længe siden veninderne har været samlet? Ta’ på lækker tøseweekend

Sommerophold

Familieferie i dejlige omgivelser i skønne Fredericia​. Bestil ophold.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Fredericia

Madsby Parken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.