Få smagen af dansk sommer hos Hotel Fredericia
Velkommen til asparges- og vinaften
Vores dygtige kokketeam har gjort sig umage for, at sammensætte en overdådig og helt enestående menu, hvor vi hylder forårets og sommerens friske asparges. Det top dedikerede tjenerteam har nøje udvalgt de skønneste vine, som er særligt afstemt i forhold til de fantastiske retter.
Det kan KUN blive en fantastisk aften. Vi glæder os til at se jer, når de grønne magiske stængler skyder op af jorden.
Asparges- og vinaften
Fredag den 16. juni og lørdag den 17. juni 2023 kl. 18.30.
Få en helaftens oplevelse med tilpasset vinmenu.
Pris pr. person DKK 998,- inkl. menu og vine.
Med overnatning
Kombiner smagsoplevelser med en fantastisk overnatning
Book overnatning inkl. lækker morgenbuffet
Pris i dobbeltværelse DKK 700,-
Pris i enkeltværelse DKK 550,-
Book asparges- og vinaften nedenfor eller hvis du ønsker, at kombinere den gastronomiske oplevelse med et fantastisk ophold på hotellet.
Menuen for aftenen
Starter:
Bruchetta
Crudité af grønne asparges – vinaigrette – feta – brøndkarse
Vin: Gewurtztraminer Gueth reserve 2015 Alsace, Frankrig
Forret:
Hvide asparges
Hvide asparges – fjordrejer – sauce hollandaise – rogn – urter
Vin: Muscat D`Alsace Lentz 2018 Gold Medal Macon Alsace, Frankrig
Mellemret:
Grønne asparges
Ruller af Filodej – grønne asparges – Fynbo skinke – pinjekerner – ost
Vin: Kloster Eberbach Steinberger Riesling Trocken 2020 Rheingau, Tyskland
Hovedret:
Kalvemørbrad
Kalvemørbrad – varitation af asparges – asparges/sennepscreme – nye danske kartofler
Vin: Riccionero Pinot Nero 2018, Lanciola Toscana, Italien
Dessert:
Panna Cotta
Grønne asparges – jordbærgelé – jordbær sorbet – knas
Vin: Beni di Batasiolo Brachetto d`Acqui Spumante DOGG – Piemonte, Italien
Helaftens oplevelse med tilpasset vinmenu:
Pris pr. person DKK 998,- inkl. menu og vine.