Bridgewalking i 60 meter højde

Få en helt enestående oplevelse, som ikke tidligere har været mulig i Europa

Kom til Best Western Plus Hotel Fredericia og tag med på tur over den nyrenoverede Lillebæltsbro i 60 meters højde. Få en helt enestående oplevelse, som ikke tidligere har været mulig i Europa.

Værd at vide bridgewalking

Deltagere må ikke medbringe genstande på broen (mobil, kamera etc. – desværre heller ikke astmamedicin, druesukker eller lign. )

Bridgewalking er ikke egnet for dårligt gående, da det er en gåtur på 2,5 km. i 60 meters højde med en del trappetrin undervejs.

Læs mere på www.bridgewalking.dk

Prisen inkluderer

2-retters menu efter kokkens valg*
Billet til Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro
1 x gratis adgang pr. gæst til svømme- og badeland. Køb flere dage med rabat
Overnatning i dobbeltværelse
Morgenmad 

Pris pr. person i dobbeltværelse pr. nat DKK 995,-
Enkeltværelsestillæg DKK 200,- pr. nat.

Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.