Eksotisk hvalsafari på Lillebælt

Tag på eventyr og oplev Lillebælts Marsvin med ophold på Hotel Fredericia

Høj bestand i Lillebælt

Bestanden af marsvin i Lillebælt er en af de højeste i verden, og de findes i stor stil i Lillebælt. På turen er der fortælling om marsvinenes adfærd og liv i Lillebælt.

Båden Mira sejler ikke til noget bestemt sted på bæltet, men forsøger at spore hvor de små hvaler befinder sig. Én ting kan garanteres, og det er det smukke syn af Den Gamle og Den Nye Lillebæltsbro ud for Middelfart. Få en fantastisk naturoplevelser med en sejltur på det skønne Lillebælt.

Husk turbilletter

> Book billetter til Hvalsafari

Prisen inkluderer

2-retters middag
Overnatning for 2 personer i dobbeltværelse
Morgenmadsbuffet

Pris 1295 DKK

Prisen er eksklusive billetter til hvalsafari

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia