Eksotisk hvalsafari på Lillebælt

Tag på eventyr og oplev Lillebælts Marsvin med ophold på Hotel Fredericia

OBS: Se information om Covid-19 og vores restaurants åbningstider nederst på siden.*

Høj bestand i Lillebælt

Bestanden af marsvin i Lillebælt er en af de højeste i verden, og de findes i stor stil i Lillebælt. På turen er der fortælling om marsvinenes adfærd og liv i Lillebælt.

Eller kontakt os direkte på telefon +45 75 91 00 00

Båden Mira sejler ikke til noget bestemt sted på bæltet, men forsøger at spore hvor de små hvaler befinder sig. Én ting kan garanteres, og det er det smukke syn af Den Gamle og Den Nye Lillebæltsbro ud for Middelfart. Få en fantastisk naturoplevelser med en sejltur på det skønne Lillebælt.

Husk turbilletter

> Læs mere om Hvalsafari her..

Prisen inkluderer

2-retters middag* 
Overnatning for 2 personer i dobbeltværelse
Morgenmad

Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 1.295,-
Enkeltværelsestillæg kr. 200,- pr. nat.

Prisen er eksklusive billetter til hvalsafari

* Covid-19 information 

Badeland, fitness og wellness
Hotellet kompenserer ikke for ændrede åbningstider eller lukket ved Svømme- og badeland samt fitness og wellness. Vi henviser til Fredericia Idrætscenter for yderligere information om deres Covid-19 retningslinjer.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.