Jul i Fredericia – Porten til julestemning

Oplev julestemningen omkranset af fæstningsbyens funklende lys

Kom og mærk stemningen

Vi tænder op for julelyset i Fredericia. Det står skarpt og flot, så selv julemanden ikke kan undgå at se det. Fæstningsbyen danner rammerne for stemningsfulde koncerter, hyggelige julemarkeder og eventyrlige optog i Fredericias gader og pladser.

Der er mindeværdige oplevelser for flittige nisser, unge som gamle, i hele december.

Kom og mærk stemningen

Besøg byens små værksteder og boder og kom i ægte julestemning. Der er nok at tage sig til for flittige nisser i Fredericia.

Syng julen ind til julekoncert i Fredericia Musicalteater i fællesskab med byens bedste stemmer – en hyggelig aften for store som små.

Tag til julemarked i fæstningsbyen – et vaskeægte juleeventyr i historiske rammer, fuld af oplevelser for drillenisser, unge som gamle.

Stress af i fantastiske Fredericia

Efterlad al julestress udenfor Fredericias porte, når vi inviterer til julehygge i fæstningsbyens glimtende gader. Julegaveindkøbet har aldrig været mere hyggeligt.

Julemusikken flyder gennem fæstningsbyens gader i hele december. Kom og vær med når byens hyggeligste musikere byder op til juledans.

Tag på jule-byvandring i Fredericia og hør historier om hvordan borgere, bønder og soldater fejrede jul i den historiske fæstnings-by.

Mærk julen på Hotel Fredericia

Lad Hotel Fredericia bringe dig i den helt rette julestemning. Book dit værelse på Hotel Fredericia og oplev den skønne julestemning i byen. Se vores værelser og lad dig inspirere af menuen i vores restaurant.