Jul i Fredericia – Porten til julestemning

Oplev julestemningen omkranset af fæstningsbyens funklende lys

Kom og mærk stemningen

Vi tænder op for julelyset i Fredericia. Det står skarpt og flot, så selv julemanden ikke kan undgå at se det. Fæstningsbyen danner rammerne for stemningsfulde koncerter, hyggelige julemarkeder og eventyrlige optog i Fredericias gader og pladser.

Der er mindeværdige oplevelser for flittige nisser, unge som gamle, i hele december.

Kom og mærk stemningen

Besøg byens små værksteder og boder og kom i ægte julestemning. Der er nok at tage sig til for flittige nisser i Fredericia.

Syng julen ind til julekoncert i Fredericia Musicalteater i fællesskab med byens bedste stemmer – en hyggelig aften for store som små.

Tag til julemarked i fæstningsbyen – et vaskeægte juleeventyr i historiske rammer, fuld af oplevelser for drillenisser, unge som gamle.

Stress af i fantastiske Fredericia

Efterlad al julestress udenfor Fredericias porte, når vi inviterer til julehygge i fæstningsbyens glimtende gader. Julegaveindkøbet har aldrig været mere hyggeligt.

Julemusikken flyder gennem fæstningsbyens gader i hele december. Kom og vær med når byens hyggeligste musikere byder op til juledans.

Tag på jule-byvandring i Fredericia og hør historier om hvordan borgere, bønder og soldater fejrede jul i den historiske fæstnings-by.

Mærk julen på Hotel Fredericia

Lad Hotel Fredericia bringe dig i den helt rette julestemning. Book dit værelse på Hotel Fredericia og oplev den skønne julestemning i byen. Se vores værelser og lad dig inspirere af menuen i vores restaurant.

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.