Juleophold i Trekantsområdet

Besøg Fredericias specialbutikker og oplev ægte julestemning i vores smukke garnisionsby

OBS: Se information om Covid-19 nederst på siden.*

Juletiden i Fredericias indre by er hyggelig som altid. Hvert år får vi besøg af julemanden og hans nisser, og de sørger for, at der i hele juletiden er glæder for både store og små. Byen kommer til at byde på et væld af aktiviteter og guidede rundvisninger.

Tag din partner eller venner med på en julehyggetur til Trekantområdet – Hotel Fredericia byder indenfor. Vi overholder alle retningslinjer i forhold til COVID-19, så du trygt kan komme og nyde den Fredericianske julestemning krydret med levende musik og sjove aktiviteter samt en fantastisk julebelysning, som i år er ekstraordinær flot og ikke tidligere set på disse kanter.

Endelig kan I også tage en tur i badeland hos vores nabo Fredericia Idrætscenter, hvis der skulle være lidt tid til overs.

Prisen inkluderer (pr. person)

1 overnatning i dejligt standardværelse

Lækker morgenmad

1x 2-retters dejlig juleinspireret menu

1x “Shopping gavekort” værdi kr. 100,- (1 stk. pr. booket værelse)

Pris pr. person i delt dobbeltværelse DKK 645,- pr. nat. 

Enkeltværelsestillæg DKK 200,- pr. nat.

Du kan også udvide aftenmenuen med køb af ekstra retter og vinmenu.

Tilbuddet gælder fra den 20. november 2020 til den 13. december 2020.

Luksuspakken

Tilvalg for kun DKK 350,- pr. person

  • Velkomst: Aperol Spritz eller special-øl
  • Opgradering til lækkert businessværelse
  • 2 ekstra retter, mellemret og dessert
  • Kaffe med cognac eller likør

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

* Covid-19 information 

Badeland, fitness og wellness
Hotellet kompenserer ikke for ændrede åbningstider eller lukket ved Svømme- og badeland samt fitness og wellness. Vi henviser til Fredericia Idrætscenter for yderligere information om deres Covid-19 retningslinjer.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.