Legoland med ophold på Hotel Fredericia

Den perfekte tur for børnefamilien

Best Western Plus Hotel Fredericia ligger kun 40 minutter i bil fra det populære Legoland i Billund.  Oplev Legoland på egen hånd og overnat på hotellet i Fredericia, med mulighed for aktiviteter inden for få meter. 

Udover Legoland tilbyder vi…

Hos Hotel Fredericia er vores små gæster lige så vigtige som de store. Derfor er vi et utroligt børnevenligt hotel med masser af aktiviteter til børn. Vi er placeret 50 meter fra Fredericia Idrætscenter og når du overnatter hos os, har du 1 x fri adgang til badeland. pr. ophold pr. person.

Derudover er hotellet placeret dejligt naturskønt, så der er masser af mulighed for udendørsaktiviteter. Vi er naboer til det skønne Madsby Legepark, hvor der også er gratis adgang.

Pris for overnatning afhænger af antal gæster og antal nætter.
Kontakt os på telefon +45 75 91 00 00 eller via email info@hotel-fredericia.dk, for at få et godt tilbud til dig og din familie.

Se priser for adgang til Legoland her.

Download Be Happy Pass online

Der står mange oplevelsessteder og attraktioner bag Be Happy Pass-kortet. Vores mission er at give dig og din familie verdens bedste børneferie, der er fyldt med gode tilbud. Du kan downloade kortet online – direkte ned på din mobil. Kortet er gratis. 

→   Download kortet og læs mere om fordele her  
→  Se også flere steder, hvor du får rabat med BE HAPPY PASS

Happy Pass Legoland

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl.. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia