Madsby Pige Cup 2020

Skal du til Madsby Pige Cup og har brug for overnatning?

Du kan også vælge at ringe direkte til hotellet på +45 75 91 00 00, hvor du oplyser booking koden ‘Madsby Cup’ – så får du del i de fordelagtige priser til jeres event.

Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Opholdet inkluderer

– Overnatning på Hotel Fredericia
– Stor morgenmadsbuffet

Book opholdet den 5. – 7. juni 2020.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl.. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsby Parken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia