Medlemstilbud til Ældre Sagen

Er du medlem af Ældre Sagen? Benyt dig af dette gode tilbud på et skønt hotelophold i Fredericia

Vi har stor succes med tilbuddet her til Ældre Sagens medlemmer og dette fortsætter vi med igen. Vi tilbyder naturskønne omgivelser, gode parkeringsforhold, samt et højt serviceniveau. 

Er du endnu ikke medlem af Ældre Sagen?

Tilmeld dig på www.aeldresagen.dk

Få masser af medlemsfordele

Du kan få glæde af dit medlemsskab i din dagligdag – uanset din alder – for der er penge at spare og mulighed for en masse oplevelser.

Ældre Sagen har fokus på gode tilbud og aktiviteter, som kan bruges både, hvis du ønsker at opleve noget på egen hånd eller sammen med andre. Gør brug af de mange medlemstilbud i mere end 1.500 butikker eller deres mere end 65.000 årlige medlemsarrangementer rundt om i landet.

Tilbuddet inkluderer

Hotelophold

2 x overnatning i dobbeltværelse inkl. lækker morgenmad*
Én aften med 2-retters menu*
1 x gratis adgang pr gæst til svømme- og badeland.
Køb flere dage med rabat.

Pris pr. person DKK 870,-
Enkeltværelsestillæg DKK 400,- for begge nætter.

Normalpris pr. person DKK 1.543,-
Tilbudspris er kun gældende for medlemmer af Ældre Sagen.

Tilbud gælder indtil ultimo 2022.

Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia