Michelin ophold i Fredericia

Ti Trin Ned i Fredericia med efterfølgende overnatning på Hotel Fredericia

En gastronomisk oplevelse

Tag på et udsøgt Michelin ophold i Fredericia og få en formidable og utroligt velsmagende gastronomisk oplevelse hos Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia – med efterfølgende overnatning på Hotel Fredericia.

Ti Trin Ned er en gastronomisk oplevelse fra et køkken, som hverken er rendyrket nordisk, fransk, sydlandsk, molekylært eller fusion. Et personligt køkken, der formidler en oplevelse for alle sanser. Med dyb respekt for råvarerne fra Himmerigskovs marker og lokale producenter, som deler vores passion for tryghed, velfærd, fornuft og nærvær, har renhed og smag første prioritet i et sammensurium af mange års erfaring og fordybelse kombineret med innovation og æstetik.

Forespørg længere nede på siden eller kontakt os direkte på telefon +45 75 91 00 00

Pris og program

Fra kl. 15.00: Tjek ind Hotel Fredericia.

Ved check-in modtages voucher til en af hotellets forrygende cocktails eller longdrink i hotellets Lounge bar. Voucheren kan benyttes før eller efter spisning.

Overnatning i skønt Business dobbeltværelse
Kl. 06.30-10.00: Stor forfriskende morgenbuffet
Kl. 11.00: Tjek ud og på glædeligt gensyn

Pris for 2 personer i dobbeltværelse DKK 1.000,-
Enkeltværelsespris DKK 800,-

Prisen inkluderer:
Overnatning i dobbeltværelse, 1 cocktail/long drink, samt morgenbuffet.

Dato og booking?

Forespørgsel på dato samt booking kan ske pr. telefon på +45 75 91 00 00, i hotellets reception eller på mail info@hotel-fredericia.dk

Ti Trin Ned

Du skal selv reservere bord på Restaurant Ti Trin Ned. Din middag på Restaurant Ti Trin Ned afregnes med restauranten lige efter middagen. Bestil jeres bord her.

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Fredericia

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.