Miniferie i Fredericia

Et pusterum fra hverdagen, som vi alle kan trænge til...

Bestil en miniferie centralt i Danmark

Midt i landet og ikke langt fra vandet, finder du vores 4-stjernede hotel, BW Plus Hotel Fredericia. Her kan du og din kære tage et pusterum fra hverdagens stress og jag.

Hotellet er beliggende i et naturskønt område med Madsby Park, Fredericia Miniby og ikke langt fra Fredericia gågade og det pulserende byliv. Fredericia har et hav af aktiviteter at byde på, lige fra CLAY Keramikmuseum til Bridgewalking i 60 meters højde. Ikke mere en 40 minutter fra Fredericia, finder du også Legoland og det helt nye LEGO® House.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores fantastiske rammer på Hotel Fredericia. Byens mange faciliteter og seværdigheder, gør din miniferie spændende og med masser af muligheder for sjove aktiviteter for store som små.

Prisen inkluderer

3-retters middag efter køkkenchefens valg*
Overnatning i dobbeltværelse
1 x gratis adgang pr. gæst til svømme- og badeland pr. gæst.
Udsøgt morgenmad

Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 725,-
Enkeltværelsestillæg DKK 200,- pr. nat. 
Børn 1/2 pris (3-12 år)

Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsby Parken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia