Musicalophold

Med stor fornøjelse tilbyder vi kulturelle hotelophold i samarbejde med Fredericia Teater

Vi glæder os stort over vores fantastiske samarbejde med Fredericia Teater. Den største fornøjelse er, at glæden sendes til vores gæster, som kan opleve skønne forestillinger i Fredericia Teater samt ophold på hotellet.  Fredericia Teater som jo er kendt i det meste af verden har bl.a. opført Shu-Bi-Dua, Seebach, Prinsen af Egypten, Tarzan og mange flere. Vi vil løbende opdatere vores teater-ophold på denne side, hvor vi præsenterer de forskellige teater-ophold.

Har du allerede købt billet til musicalen?

Så har du stadig mulighed for at benytte dig af vores tilbud. Kontakt os for at booke teatermiddag og overnatning.
 Du kan også nøjes med at booke jeres overnatning.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl.. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia