A Hero's Tale - Musicalophold

En original og fantasifuld fortælling for hele familien, der bringer tonen fra Fredericia Teaters store eventyrforestillinger ind i lille sals intime rammer. En storslået, episk musical i lommeformat

En original og fantasifuld fortælling

Som arving til rigets største forretningsimperium bliver den unge Albert med en enkelt guldmønt som startkapital sendt ud i verden for at bevise sit værd som købmand. Hans færd bringer ham til rigets fjerneste afkrog, hvor han blandt legendariske dragedræbere og deres ekstatiske fans håber at skabe sig en formue på salg af souvenirs. Hans plan begynder dog at smuldre, og han følger desperat med, da skæbnen leder ham ned af en vej, der kunne føre til rigdom og berømmelse – men mere sandsynligt ender i en drages mavesæk.

Musikken er skrevet af Arthur Lafrentz Bacon, hvis melodier før har kunnet opleves i forestillingen Bleeding Love (Lille sal 2015), mens manuskriptet er skrevet af Mads Æbeløe Nielsen, der også stod bag Shu·Bi·Dua, Seebach, Esaura og A Midsummer Night’s Steam.

Musicalophold på Hotel Fredericia

2-retters teatermenu kl. 17.30
Billet Fredericia Teater kl. 19.30
Overnatning i dobbeltværelse
Stor lækker morgenbuffet

Teatermenuen sammensættes af køkkenchefen. og serveres i hotellets restaurant

Pris pr. person i dobbeltværelse KUN kr. 895,-

Enkeltværelsestillæg kr. 200,- pr. nat.

Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Hvidvin og rejemad

Efter forestillingen tilbyder vi en rejemad og et køligt glas hvidvin – eller et kold glas fadøl –  i hotellets restaurant. Bestilles samtidig med opholdet.
Pr. pers. 150,-

Transport?

Ønsker du transport til og fra Fredericia Teater? 
Husk at spørg efter vores taxaordning ved check in.

Mulige datoer

16/04-20
17/04-20
23/04-20
24/04-20
25/04-20 – OBS: forestillingen starter kl. 16.00

Har du allerede købt billet til musicalen?

Så har du stadig mulighed for at benytte dig af vores tilbud. Kontakt os for at booke teatermiddag og overnatning.
 Du kan også nøjes med at booke jeres overnatning.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl.. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia