Klokkeren fra Notre Dame - Musicalophold

Baseret på Victor Hugos klassiker og Disneys tegnefilm fra 1996

Fortællingen om den udstødte klokker Quasimodo

Disneys Klokkeren fra Notre Dame – The Musical er baseret på Victor Hugos klassiker og Disneys tegnefilm fra 1996 og er fortællingen om den udstødte klokker Quasimodo, hans nederdrægtige værge, Dom Claude Frollo, den tapre og smukke sigøjner, Esmeralda, og den flotte Kaptajn Phoebus – alle skæbner i det 15. århundredes Paris – hvis veje krydses.

Musicalophold på Hotel Fredericia

2-retters teatermenu kl. 17.30
Billet Fredericia Teater kl. 19.30
Overnatning i dobbeltværelse
Stor lækker morgenbuffet

Teatermenuen sammensættes af køkkenchefen. og serveres i hotellets restaurant

Pris pr. person i dobbeltværelse KUN kr. 1.095,-

Enkeltværelsestillæg kr. 200,- pr. nat.Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Hvidvin og rejemad

Efter forestillingen tilbyder vi en rejemad og et køligt glas hvidvin – eller et kold glas fadøl –  i hotellets restaurant. Bestilles samtidig med opholdet.
Pr. pers. 150,- 

Transport?

Ønsker du transport til og fra Fredericia Teater? 
Husk at spørg efter vores taxaordning ved check in.

Har du allerede købt billet til musicalen?

Så har du stadig mulighed for at benytte dig af vores tilbud. Kontakt os for at booke teatermiddag og overnatning.
 Du kan også nøjes med at booke jeres overnatning.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl.. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsby Parken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsby Parken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia