Outdoor

Fritidsaktiviteter med dygtige instruktører

Get Outdoor tilbyder friluftsaktiviteter med dygtige instruktører som altid sikrer dig en god oplevelse med et godt fællesskab. Få læring med hjem om aktiviteten og naturen og få skubbet til dine grænser i trygge rammer.

Få gode oplevelser i Danmarks største naturpark – Naturpark Lillebælt, om det så er på vandet, i luften, eller med benene solidt plantet på jorden er der aktiviteter for alle. Det kan være stille og roligt med bål og teambuilding øvelser og/eller som en del af en aktivitet.

Der er aktiviteter inden for Klatring – Træklatring – Rappelling – Kano – kajak – (SUP) Stand up paddling – vandring – (MTB) Mountainbike   

Paddling

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Fredericia

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.