Padel Tennis

Spil den hurtigst voksende sportsgren i verden - Lige ved siden af hotellet

Prøv Padel (padel-tennis) hos Fredericia Idrætscenter på de to udendørsbaner, som ligger lige ved siden af hotellet.

Padel Tennis er en ketsjersport, som er en kombination af tennis og squash. Spillet er bedst egnet til 4 spillere, men kan også spilles af 2 personer.

På mange måder minder Padel Tennis om tennis, men her spilles der med ketsjer-formede bat’s, frem for ketsjer med strenge. Boldene ligner tennisbolde, men har et 10 procent lavere tryk. Sporten foregår på en mere kompakt bane, hvor væggene kan bruges som bander, som dermed kan medføre et mere intens spil.

I sin moderne form, er Padel den hurtigst voksende sportsgren i verden.

Du kan leje ketcher og købe bolde i receptionen hos Fredericia Idrætscenter.

Husk at vælge ‘Padelbaner MadsbyParken’ øverst på linket under ‘område’.

Priser

Leje af bane: 120 DKK / banetime
Leje af ketcher: 20 DKK / stk.
Køb af bolde: 50 DKK (for 3 stk.)

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Fredericia

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.