RUB 2023

Nyd et stjernespækket program den 9. og 10. juni til årets Rock Under Broen og overnat på Hotel Fredericia.

Bestil overnatning på Hotel Fredericia

Er i nogle af de heldige, som skal til Rock Under Broen og opleve alle de store navne, så husk, at få en god natte-søvn og en ordentlig og vel-tillavet morgenmad, så I er klar og har energien til alle koncerterne på plænen under Lillebælts-broen, det bliver SÅ godt.

Pris og information

Enkeltværelse 995 DKK inkl. morgenmad pr. nat

Dobbeltværelse 1195 DKK inkl. morgenmad pr. nat

Book i god tid

Book allerede nu, så i er sikret god søvn, dejlig morgenmad og gratis parkering til bilen. 

Book ophold via formularen nedenfor eller
på telefon:+ 45 75 91 00 00

Offentligt transport: Fredericia Banegård ligger i gå-afstand (ca. 1 km.) fra hotellet via Madsby-parken til banegården. Bybussen fra Idrætcenter kører hver ½ time til banegård tog og bus.

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Fredericia

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.