Nyd sensommeren med din partner

Forkæl din partner og dig selv, med et afslappende ophold i naturskønne omgivelser

OBS: Se information om Covid-19 nederst på siden.*

Sommerens sidste solskinstimer og lyse nætter går på hæld. Overgangen til efteråret er så småt igang, men hvor kunne det være dejligt at komme væk et par dage.

Overgangen fra sommer til efterår kan nogle gange være hård ved os. Forkæl dig selv og din partner med et dejligt sensommerophold på Hotel Fredericia.

Benyt Jer af områdets hyggelige aktiviteter eller slap af og nyd roen på værelset.

Eller kontakt os direkte på telefon +45 75 91 00 00

Prisen inkluderer

Velkomstdrink

2-retters menu bestående af:

Koldrøget laks – vagtelæg – urtesalat – maltjord – pisket smør og brød

Langtidsstegt kalvefilet – stegte svampe – selleripuré – timianstegte kartofler – rødvinssauce

Der er mulighed for tilkøb af dessert.

Overnatning i dobbeltværelse

Morgenmad 

Pris pr. person i dobbeltværelse pr. nat DKK 595,-
Enkeltværelsestillæg DKK 200,- pr. nat.

Tilbuddet gælder én overnatning –  fredage, lørdage eller søndage fra og med weekenden i uge 35 til og med weekenden i uge 46 2020.

* Covid-19 information 

Badeland, fitness og wellness
Hotellet kompenserer ikke for ændrede åbningstider eller lukket ved Svømme- og badeland samt fitness og wellness. Vi henviser til Fredericia Idrætscenter for yderligere information om deres Covid-19 retningslinjer.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl.. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia