Sommerferie centralt i Danmark

Book sommerferien 2020 og få en fantastisk familieferie

Et dejligt sommerophold

Tag med familien på et dejligt sommerophold, og lad Best Western Plus Hotel Fredericia danne ramme om opholdet. Hotellet ligger centralt placeret i Trekantsområdet, og byder på naturskønne omgivelser med udsigt til sø og park. Kun 50 meter væk ligger fitness og subtropisk badeland – alle vores gæster får gratis adgang, såfremt at der er plads. Familieværelserne er individuelt indrettet med moderne og stilfuldt interiør, og afhængigt af værelsetype er det muligt at være op til 6 personer.

Madsby Legepark, som ligger ved siden af hotellet, byder på masser af aktiviteter for både store og små – det er gratis at komme ind. Besøg de mange dyr, tag en tur på mooncarbanen, slå jer løs på sandlegepladsen og meget mere. Der tilbydes også aktiviteter der koster penge. I kan bl.a. tage en tur med Madsbytoget eller blive udfordret på minigolfbanen.

Legoland og Givskud Zoo ligger ca. 40 minutter fra hotellet i bil.

GRATIS adgang til subtropisk badeland og fitness

KUN 50 meter fra hotellet.

Masser af spændende aktiviteter i Fredericia

Information og priser

Fra 22. juni til og med 9. august 2020

GRATIS adgang til fitness.
1 x gratis adgang pr gæst til svømme- og badeland. Køb flere dage med rabat.
Overnatning i familieværelse med ekstraseng, sofaopredning eller køjeseng.
Stor lækker morgenmadsbuffet.

Familieferie for 2 voksne og 1 barn
Pris pr. overnatning inkl. morgenmad DKK 895,-

Familieferie for 2 voksne og 2 børn
Pris pr. overnatning inkl. morgenmad DKK 1.095,-

Hotellet kompenserer ikke for ændrede åbningstider eller lukket ved Svømme- og badeland. Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Restauranten holder lukket for frokost i uge 28-32.

Cykelferie og guidede ture

I samarbejder med visitlillebælt og bed+bike cykelferie tilbyder cykelleje i vores weekendophold. Ved leje af cykler, henviser vi til:

Cykelservice på
Venusvej 4 i Fredericia
+45 75 92 14 09 | www.cykelservice.dk.

Guidet cykeltur

Mulighed for guidet cykeltur – læs mere her på Visit Lillebælt
Priser er 1.950,- inkl. guide.
Bestilling af guide direkte hos Visit Lillebælt +45 72 11 35 12

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia