Hold den dejligste vinterferie på Hotel Fredericia

- og få GRATIS adgang til subtropisk badeland

Udforsk områdets spændende aktiviteter

Invitér familien med op i højderne på BridgeWalking og aktiviteter i Madsby Legepark. Du kan finde flere aktiviteter på Visit Lillebælts hjemmeside.

Bo centralt i den historiske by, Fredericia, og oplev de mange sjove aktiviteter for hele familien. Vores hotel er ideelt placeret i Trekantsområdet, midt i et rekreativt område med smuk udsigt til sø og park. Til vores gæster tilbyder vi gratis adgang til det subtropisk badeland og fitness – såfremt der er plads, kun 50 meter fra hotellet.

Vores familieværelser er individuelt indrettet og kan rumme op til 6 personer alt afhængig af værelsestype. Alle hotellets værelser fremstår moderne med stilfuldt interiør og nogen med udsigt. Et ideelt hotel til jeres aktive familieferie. 

Madsby Legepark, som ligger ved siden af hotellet byder på mange forskellige aktiviteter for både store og små børn såvel som voksne. Der er gratis entré og her kan familien opleve zoo, indiansk by, sø med både, legeplads og meget mere.

Hotellet er placeret inden for ca. 40 minutters kørsel fra Lalandia.

Gratis adgang til subtropisk badeland

KUN 50 meter fra hotellet.

– Forespørg på ophold længere nede på siden. 

Information og priser

Overnatning inklusiv 2 retters menu 

Velkomst

Dejlig 2-retters menu. Vi er kendt for vores 4-stjernede køkken-tryllerier. Vores fantastiske kokke-team fremtryller den dejligste middag til jer bestående af en forret og hovedret. Lavet lige fra hjertet med sæsonens friske råvarer.

Overnatning i dejligt standard dobbeltværelse, opredning til børn.

Skøn morgenmad

Pris pr. person i standard dobbeltværelse pr. nat DKK 595,- 
1 barn op til 12 år DKK 299,-
2 børn op til 12 år DKK 598,- 

Enkeltværelsestillæg DKK 200,- pr. nat. 

Dessert kan tilkøbes 

Overnatning uden 2-retters menu

2 voksne og 2 børn u/12 år
– i standard dobbeltværelse med opredninger DKK 995,-

Tilbuddet gælder én overnatning med start fra fredag uge 6 til og med weekenden uge 8 2021. 

Hotellet kompenserer ikke for ændrede åbningstider eller lukket ved Svømme- og badeland. Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Luksuspakken

Tilvalg for kun DKK 350,- pr. person

  • Velkomst: Aperol Spritz eller special-øl
  • Opgradering til lækkert businessværelse
  • 2 ekstra retter, mellemret og dessert
  • Kaffe med cognac eller likør

Masser af spændende aktiviteter i Fredericia

Har I nogle specielle ønsker for aktiviteter, hjælper vi gerne med vejledning og gode råd. Kontakt vores reception: +45 75 91 00 00 eller info@hotel-fredericia.dk.

Cykelferie og guidede ture

I samarbejder med visitlillebælt og bed+bike cykelferie tilbyder cykelleje i vores weekendophold. Ved leje af cykler, henviser vi til:

Cykelservice på
Venusvej 4 i Fredericia
+45 75 92 14 09 | www.cykelservice.dk

Guidet cykeltur

Mulighed for guidet cykeltur – læs mere her på Visit Lillebælt
Priser er 1.950,- inkl. guide.
Bestilling af guide direkte hos Visit Lillebælt +45 72 11 35 12

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.