Vinterferieophold på Hotel Fredericia

Vinterferieophold

Nyd en”musicalsk” vinterferie på Hotel Fredericia.

I perioden søndag den 12. feb. – søndag den 19. feb. 2023

Udforsk områdets spændende aktiviteter

Bo skønt på hotellet, tæt på Madsbyparken med masser af sjove ting for børn. Hop en tur i svømmehallen eller leg på alle de sjove aktiviteter ude foran hotellet ved Idrætscentret. Gå en tur på Fredericia Vold, oplev alle Fredericias sjove by-aktiviteter og hyg, grin og oplev børnemusicalen DE TRE SMÅ GRISE på Fredericia Musicalteater. 

Historien om de tre små grise

Nåede I ikke at se den Reumert nominerede børnemusical fra 2021, genopsætter Fredericia Musicalteater den igen og glæd jer til at møde grisebasserne Schwein, Nee, Stig og Mor Gris og lad dig blæse bagover af Den Store Stygge Ulv i en tempofyldt, fjollet og charmerende perle af en børnemusical.

Historien er den klassiske fortælling om tre små grises kamp for at undslippe den store stygge ulv. Med et herligt twist – eller en krølle på halen, om man vil. 

Billetpriser til DE TRE SMÅ GRISE:

Billetpriser er fra DKK 95,- til DKK 145,- pr. pers.
Bestil dine teaterbilletter her

Gratis adgang til subtropisk badeland

KUN 50 meter fra hotellet.

– Forespørg på ophold længere nede på siden. 

Ophold i perioden

Søndag den 12. februar – søndag den 19. februar 2023

Familieferie for 2 voksne og 1 barn

Pris pr. overnatning inkl. morgenbuffet DKK 895,-

Familieferie for 2 voksne og 2 børn

Pris pr. overnatning inkl. morgenbuffet DKK 1.095,-


Hotellet kompenserer ikke for ændrede åbningstider eller lukket ved Svømme- og badeland. Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Masser af spændende aktiviteter i Fredericia

Har I nogle specielle ønsker for aktiviteter, hjælper vi gerne med vejledning og gode råd. Kontakt vores reception:
+45 75 91 00 00 eller info@hotel-fredericia.dk.

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon + 45 75 91 00 00

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.