Vinterferie

Hold familiens vinterferie med kort afstand til de bedste aktiviteter for store som små

Udforsk områdets spændende aktiviteter

Invitér familien med op i højderne på BridgeWalking, aktiviteter i Madsby Legepark. Du kan finde flere aktiviteter her .

Bo centralt i den historiske by, Fredericia, og oplev de mange sjove aktiviteter for hele familien. Vores hotel er ideelt placeret i Trekantsområdet, midt i et rekreativt område med smuk udsigt til sø og park. Til vores gæster tilbyder vi gratis adgang til det subtropisk badeland og fitness – såfremt der er plads, kun 50 meter fra hotellet.

Vores familieværelser er individuelt indrettet og kan rumme op til 6 personer alt afhængig af værelsestype. Alle hotellets værelser fremstår moderne med stilfuldt interiør og nogen med udsigt. Et ideelt hotel til jeres aktive familieferie. 

Madsby Legepark, som ligger ved siden af hotellet byder på mange forskellige aktiviteter for både store og små børn såvel som voksne. Der er gratis entré og her kan familien opleve zoo, indiansk by, sø med både, legeplads og meget mere.

Hotellet er placeret inden for ca. 40 minutters kørsel fra Lalandia.

GRATIS adgang til subtropisk badeland og fitness

KUN 50 meter fra hotellet.

Information og priser

Vinterferie uge 7 og 8

Perioden 10. – 23. februar 2020

GRATIS adgang til fitness.
1 x gratis adgang pr gæst til svømme- og badeland. Køb flere dage med rabat.
Overnatning i familieværelse med ekstraseng, sofaopredning eller køjeseng.
Stor lækker morgenmadsbuffet.

Familieferie for 2 voksne og 1 barn
Pris pr. overnatning inkl. morgenmad kr. 895,-

Familieferie for 2 voksne og 2 børn
Pris pr. overnatning inkl. morgenmad kr. 1.095,-

Hotellet kompenserer ikke for ændrede åbningstider eller lukket ved Svømme- og badeland. Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Masser af spændende aktiviteter i Fredericia

Har I nogle specielle ønsker for aktiviteter, hjælper vi gerne med vejledning og gode råd. Kontakt vores reception: +45 75 91 00 00 eller info@hotel-fredericia.dk.

Cykelferie og guidede ture

I samarbejder med visitlillebælt og bed+bike cykelferie tilbyder cykelleje i vores weekendophold. Ved leje af cykler, henviser vi til:

Cykelservice på
Venusvej 4 i Fredericia
+45 75 92 14 09 | www.cykelservice.dk

Guidet cykeltur

Mulighed for guidet cykeltur – læs mere her på Visit Lillebælt
Priser er 1.950,- inkl. guide.
Bestilling af guide direkte hos Visit Lillebælt +45 72 11 35 12

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede  voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af  slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl.. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsby Parken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsby Parken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter, og den Den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia