Musicalophold på
Hotel Fredericia

Musicalophold

Nyd en”musicalsk” efterårsferie på Hotel Fredericia.

Forestillingen har præmiere den 15. september og kører frem til den 8. oktober 2023.

Udforsk områdets spændende aktiviteter

Bo skønt på hotellet, tæt på Madsbyparken med masser af sjove ting for børn. Hop en tur i svømmehallen eller leg på alle de sjove aktiviteter ude foran hotellet ved Idrætscentret. Gå en tur på Fredericia Vold, oplev alle Fredericias sjove by-aktiviteter og hyg, grin og oplev musicalen Charles Tante på Fredericia Musicalteater. 

Charles Tante

Oplev den legendariske Charles Tante, som en helt ny musical for hele familien. Charles Tante er en folkekær klassiker fra dansk film og udødeliggjort af Dirch Passer, Ove Sprogøe, Ebbe Langberg, Ghita Nørby, Susse Wold med flere. Musicalen byder på sjov, flittige studerende og en meget, meget anderledes anstandsdame… Og selvfølgelig med alle de velkendte replikker!

Køb billetter til musical

Billetpriser er fra DKK 225,00 til DKK 595,00 pr. person. Unge under 25 år sparer DKK 70,00. Forestillingen er anbefalet for børn fra 6 år. 
Bestil dine billetter her

Gratis adgang til subtropisk badeland

KUN 50 meter fra hotellet.

Forespørg på ophold længere nede på siden. 

Ophold i perioden

Søndag den xx til søndag den xx

Familieferie for 2 voksne og 1 barn

Pris pr. overnatning inkl. morgenbuffet DKK 895,-

Familieferie for 2 voksne og 2 børn

Pris pr. overnatning inkl. morgenbuffet DKK 1.095,-


Hotellet kompenserer ikke for ændrede åbningstider eller lukket ved Svømme- og badeland. Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

Masser af spændende aktiviteter i Fredericia

Har I nogle specielle ønsker for aktiviteter, hjælper vi gerne med vejledning og gode råd. Kontakt vores reception:
+45 75 91 00 00 eller info@hotel-fredericia.dk.

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon + 45 75 91 00 00

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Fredericia

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.