Weekend getaway til Fredericia

Opholdet er til dig, der vil se Fredericias seværdigheder

Vores weekend getaway er et ophold, hvor du har mulighed for at trække stikket og lade batterierne op i skønne Fredericia. 

Opholdet passer perfekt til dig, der ønsker at udforske oplevelserne i centrum af Fredericia samt resten af Trekantsområdet. 

Den ideelle miniferie til børnefamilier eller kærestepar.

Se flere billeder af hotellet, værelserne og Restaurant Ryes her. 

Book dit ophold ved at udfylde nedenstående formular, eller kontakt os direkte på + 45 75 91 00 00

Weekend getaway på Hotel Fredericia

Familieferie for 2 voksne og 1 barn

Pris pr. overnatning inkl. morgenbuffet DKK 895,-

Familieferie for 2 voksne og 2 børn

Pris pr. overnatning inkl. morgenbuffet DKK 1.095,-

 

Opholdet gælder fra fredag til mandag.

Oplevelser nær hotellet

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Museer og seværdigheder

Nyd Fredericias historiske omgivelser – særligt en gåtur på Fredericias imponerende og velbevarede voldanlæg, som i øvrigt er et af Nordeuropas ældste af slagsen.

Besøg også byens mange museer, som har åbent om søndagen – bl. a. bymuseet, som med sine 8 smukke bindingsværkshuse fører dig gennem Fredericias historie.

Visit Lillebælt

Madsbyparken

Få minutters gang fra hotellet findes Madsbyparken. Madsbyparken er Madsby Legepark, Fredericia Idrætscenter og den historiske Miniby, som er en tro kopi af Fredericia anno 1849 –  blot i en tiendedel størrelse. Den omfatter ca. 700 bygninger.

Meet the locals

Vil du og evt. dine udenlandske gæster prøve en ny slags oplevelser og møde ægte lokale fortællere og værter, der fortæller om deres liv og deres passion, viser frem, cykler med jer, guider jer til de bedste lokale steder, giver jer en middag og en snak? Så prøv at booke en oplevelse gennem Meet the Locals!

→ Besøg Meet the Locals Fredericia