Presse og logo

Hotellets logo

Her har du mulighed for at downloade hotellets logo. Al materiale skal godkendes af hotellet inden brug. Send materialet til info@hotel-fredericia.dk.

Pressemeddelelser fra Best Western Plus Hotel Fredericia

Hotel Fredericia vinder Værtskab for Planner Days

Det betaler sig at samarbejde. MeetingLillebælt, Fredericia Kommune og Middelfart Kommune har netop vundet værtskabet for PlannerDays 2018, sammen med en række af områdets stærkeste partnere i mødebranchen. Planner Days er en årlig tilbagevendende 2-dages konference for landets bedste mødeplanlæggere og -rådgivere med arrangementer i Jylland og på Fyn.

– Det er vigtigt for os, at værtsbyen afspejler maksimal lokal support og giver en klar demonstration af hvilken værdi, byen kunne tilføre Planner Days-konferencen. Og det må man sige at Lillebælt-ansøgningen levede op til. Vi glæder os meget til at prøve områdets mødefaciliteter og alternative venues af og vise landets mødeplanlæggere, hvordan man kan bruge destinationen i mødesammenhæng, fortæller Marlene H. Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre, der sidder med i styregruppen bag Planner Days.

D. 29.-30. maj næste år får hele Lillebælt altså mulighed for at vise området frem som mødedestination, når landets allerdygtigste mødeplanlæggere deltager på Planner Days. Konferencen giver områdets aktører en unik mulighed for at demonstrere, hvorfor landets bedste og mest købestærke mødebookere skal placere fremtidige møder, konferencer, kurser osv. i netop deres område.

– Vi er rigtig glade for at få muligheden for at vise mødebookerne, at vi har en storbys kapacitet her midt i landet, siger møde og eventchef for MeetingLillebælt Kitt Schou Morgen. – Vi oplever, at det giver god mening at samles her, hvor der er lige langt til og fra både Ålborg og København. Og hvor kunden får rigtig meget for pengene på de topprofessionelle mødesteder, som alle ligger inden for en meget kort afstand både i kilometer og tid, fortsætter Kitt Schou Morgen. Værtskabet for Planner Days er dermed et aktivt fremstød i at tiltrække flere erhvervsturister til området.

Mødefaciliteterne under lup Planner Days har fokus på deltagernes professionelle udvikling og til foråret 2018 byder Middelfart og Fredericia ind til undervisning, workshops, foredrag, fest og chancen for at vise områdets unikke mødekvaliteter frem til et købestærkt publikum. Noget som byens mødevenues ser frem til.

– Vi er selvfølgelig en del af Planner Days partnerne, fordi vi gerne vil give deltagerne en masse ny inspiration til afholdelse af værdifulde møder, med hjem – sammen med en masse gode relationer og networking med kolleger. Og så håber vi selvfølgelig på, at vi må byde dem og deres mødedeltager velkommen igen her til området, siger Helle Kristine Gleerup, Konference- og Meetovationchef fra TRINITY Hotel og Konference Center, der er én af partnere på ansøgningen om at blive vært for Planner Days 2018.

Fakta om Planner Days 100-150 mødeplanlæggere og -rådgivere deltager på Planner Days hvert år.

Det er tredje gang Planner Days skal afholdes. Silkeborg var vært i 2016 og Vejle i 2017.

Planner Days er en intens, udviklende og inspirerende konference af høj kvalitet målt på deltagertilfredshed. Deltagernes overordnede tilfredshedsvurdering af Planner Days var i 2017 4,5 på en 5-trinsskala.

Planner Days arrangeres hvert år som et samarbejde mellem N:O:W, Danske Konferencecentre og OrgaNicer, ligesom partnerne på Planner Days og den enkelte værtsby bidrager aktivt med både planlægningen, eksekvering og evaluering af arrangementet for at sikre højest mulig kvalitet og ROI for alle deltagere.

Arrangørgruppen fra Lillebælt består af:

  • Kitt Schou Morgen fra MeetingLillebælt
  • Thomas Stærke Danielsen fra Best Western Hotel Fredericia
  • Sybille Bæksted fra Best Western Kryb I Ly
  • Vibeke Diemer fra HUSET Middelfart
  • Morten Ihlow fra MESSE C
  • Charlotte Rasmussen fra Sinatur Sixtus
  • Helle Kirstine Gleerup fra TRINITY Hotel og Konference Center.

For yderligere information Marlene H. Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre marlene@dkbs.dk – 26771832 www.plannerdays.dk


PRESSEMEDDELELSE – indvielse

Best Western Plus Hotel Fredericia åbner ny stor fløj

Best Western Plus Hotel Fredericia indvier 2. februar en ny stor fløj med 41 værelser og topmoderne møde- og konferencelokaler. Fremover kan de dække mange flere behov hos både fritids- og businessgæster.

Første spadestik blev taget af Fredericias borgmester sidste år i april. Nu står den nye fløj klar til indvielse og markerer sammen med et nyt stort PLUS i hotellets navn en ny æra for det 4-stjernede Best Western Plus Hotel Fredericia. De har plads til langt flere gæster og tilbyder mere komfort over hele linjen. Det gælder faciliteter, ydelser, indretning og service for alle slags gæster.

”Businesskunder kan glæde sig over værelser med små mødegrupper og topmoderne møde- og konferencelokaler med plads til ”privacy” omkring, så de er velegnet til for eksempel bestyrelsesmøder. Børnefamilier får mulighed for at opdele værelser i en børne- og voksensektion, og ’long stayers’ får det mere hjemligt og hyggeligt med mere luft omkring sig”, siger direktør Einar Kring.

Fulde huse har de seneste år lagt pres på Best Western Plus Hotel Fredericia, som har været nødt til at sige nej til mange gæster. Med sin centrale placering midt i Danmark og Trekantsområdet er hotellet populært for både fritids- og businessrejsende. Direktør Einar Kring er glad for, at de nu kan sige ja til flere gæster og større selskaber.

”Vi tager hul på en ny æra med nye muligheder, hvor vi blandt andet kan tilbyde større arrangementer og konferencer. Vi glæder os til at vise, hvad vi kan. Der er en generelt øget aktivitet og vækst i Trekantsområdet, som smitter af på os. Vores høje standard giver også flere forespørgsler”, siger Einar Kring.

Blandt de nye værelser er 33 standardværelser, fire store businesssuiter på 47 m2 og 35 m2 og fire juniorsuiter på 30 m2 med egen altan. Derudover er der nye mødefaciliteter og en ny lounge. Med udvidelsen har de i alt 118 værelser og plads til 246 gæster. Hotellet har desuden mange attraktive oplevelser lige i nærheden med legepark, golfpark, idrætshaller, grønne områder, messehaller, musicalteater, badeland, svømmehal og bowlinghal tæt på.

Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard kommer og indvier den nye fløj på Best Western Plus Hotel Fredericia torsdag den 2. februar. Her afsløres også en skulptur. Pressen er velkommen til indvielse kl. 15.30 – 16.00. Dagen fortsætter med et lukket arrangement for vigtige samarbejdspartnere, medarbejdere, ejerkreds og byggeriets parter.

For yderligere information

Hoteldirektør, Einar Kring,
Best Western Plus Hotel Fredericia
Telefon +45 51 35 09 10.

 


PRESSEMEDDELELSE – København 25. januar 2017

Best Western Hotel Fredericia får et stort PLUS

Fulde huse og vækst i Trekantsområdet har skabt grundlag for at opgradere og udvide Best Western Plus Hotel Fredericia. De får tilføjet et stort PLUS i navnet og indvier samtidig en ny fløj. Det nye navn dækker over en øget komfort over hele linjen.

Hotel Fredericia får et stort plus i navnet og hedder fremover Best Western Plus Hotel Fredericia. Fælles for alle Best Western PLUS-hoteller er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning.

”Vi kan nu tilbyde en højere standard i alle detaljer. Som gæst kan du forvente mere forkælelse og en bedre oplevelse i alt lige fra værelsernes standard, faciliteter og den personlige service. Du kommer til at mærke et stort plus på alle områder”, siger direktør Einar Kring.

Samtidig indvier hotellet i starten af februar en ny fløj med 41 nye værelser, et loungeområde og to topmoderne møde- og konferencelokaler. De får businessværelser med små mødegrupper, 33 nye dobbeltværelser, fire store businesssuiter på 47 m2 og 35 m2 og fire juniorsuiter på 30 m2 med egen altan.

”Vi er glade for at kunne tilbyde et Best Western PLUS hotel i Fredericia, som med sin centrale placering i Trekantsområdet, er en populær destination for både fritids- og forretningsrejsende”, siger Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts. Han tilføjer: ”Best Western Plus Hotel Fredericia har i flere år investeret mange penge og ressourcer i at skabe et hotel- og konferenceprodukt af højeste kvalitet. Med de nye faciliteter og ikke mindst det velkendte personlige værtskab er hotellet en god repræsentant for vores PLUS-kategori”.

Stort plus for oplevelsen

Best Western Plus Hotel Fredericia har mange attraktive oplevelser i nærheden med legepark, golfpark, idrætshaller, grønne områder, messehaller, musicalteater, badeland, svømmehal og bowlinghal tæt på. Det er med til at skabe fulde huse.

”Vi var havnet i en situation, hvor vi ofte måtte sige nej til gæster. Nu har vi langt mere kapacitet og kan imødekomme mange flere behov”, siger Einar Kring. Det er ikke kun de fysiske rammer, der er forbedret. Personalet er også videreuddannet i at yde en højere service med fokus på det personlige værtskab og den gode oplevelse – hvad enten man er businesskunde, sportsudøver, børnefamilie eller par, der er kommet for at blive forkælet og nyde de mange gode tilbud i området.

”Vi er klar til en ny æra og glæder os til at tage imod endnu flere forventningsfulde gæster. Med det nye PLUS i navnet signalerer vi nu udadtil den høje kvalitet, vi står for. Vi er også blevet flere medarbejdere til at sørge for den høje standard og er blevet en større arbejdsplads. Det er et stort plus for alle”, siger Einar Kring.

For yderligere information

Hoteldirektør, Einar Kring,
Best Western Plus Fredericia
Telefon +45 51 35 09 10.

Country Manager Denmark,
Søren Nystrøm
Best Western Hotels & Resorts
Telefon +45 31 66 16 22.

Hotel Fredericia facade om aftenen
Mødedeltagere spiser frokost
superior hotel fredericia

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.