Fiskeaften

Stor spændende fiskebuffet - noget for enhver smag

Fiskebuffet

Hvidvins dampede blåmuslinger
Pil selv rejer fra Grønland – grøn mayonnaise
Hindbærsyltet torsk – confiteret persillerod
Varmrøget laks – fennikel crudité – krydderurte creme
Nutaag torsk – vagtelæg – ørredrogn
Lyssej souffle – kørvel – pesto
Røgede kammuslinger – æggeblommer – løgkompot
Blinis – ishavsrejer – rødløg
Roulade af torsk – artiskokker – hyldeblomst
Pankorejer – koriander
Skindstegt rødfisk – hvidvin – rosenkål
Blæksprutte – orlydej – krydderurter
Bagt helleflynder – syltede æbler – havesyre
Rødtunge – citron – løg
Hellefisk – majs – estragon
Frikadelle af gedde
Pighvar – beurre rouge – urter
Skærising – appelsin – mandler
Dampet kuller – muslingskum – gulerødder – stenbiderrogn
Husets hjemmelavede salater
Brød og smør
Dessert

Ostebord med udvalg af franske, danske og italienske oste
Afstemt tilbehør til de forskellige oste
Brød, kiks og smør

Information

Glæd jer til årets Fiskeaften 2020, hvor køkkenet fremtryller en fantastisk buffet. Buffeten består af både kolde og lune fiskeretter, samt et udsøgt dessertbord. Menuen er vores kokke ved at udarbejde, så hold øje med siden her, hvor den vil blive offentliggjort inden længe.

Pris pr. kuvert kr. 445,-

Vinbuffet
Tilkøb vinbuffet ad libitum – tilpasset menuen.
Pris pr. kuvert kr. 445,-

Fiskeaften med overnatning

Du kan også vælge en enkelt overnatning på et af hotellets skønne værelser efter Fiskeaftenen.

– Fiskebuffet
– Overnatning i dobbeltværelse
– Stor lækker morgenbuffet

Pris pr. person kr. 745,-
Enkeltværelsestillæg kr. 200,- pr. nat.
Prisen er eksklusive vinbuffet.