En stemningsfuld nytårsaften med lækker mad, musik og fyrværkeri
Byd det nye år velkommen i hyggelige rammer på Hotel Fredericia.
Vi offentliggør snart programmet for nytårsaften i 2022.
Nytårsmenu 2022
Inden længe lægger vi nytårsmenuen online på vores hjemmeside. Hold løbende øje med vores hjemmeside.
Vi skaber rammerne om en stemningsfyldt nytårssaften du sent vil glemme – et brag af en fest.
Vores køkken har som sædvanlig udarbejdet en fantastisk menu og vi glæder os alle til at se jer.
Fra den 30. december 2021 til 1. januar 2022.
Den 30. december 2021:
- Kl. 12.00: Værelserne er klar
- Kl. 14.00: Stort kaffe/te- og kagebord i vores Restaurant Ryes.
- Kl. 16.00: Guidet tur i Den Historiske Miniby – 100 m fra hotellet (inkl. i pakken – tilmelding påkrævet)
- Gåtur i Madsbyparken på egen hånd
- Padel tennis (tillæg – tilmelding påkrævet)
- Besøg Fredericia Idrætscenters svømmehal/badeland eller fitness center (inkl. I pakken – lukket 31/12)
- Kl. 18.00: Mulighed for spisning i vores Restaurant Ryes. Vælg mellem et Stjerneskud eller en Salat med kylling og sprød serrano skinke (tillæg – tilmelding påkrævet)
- Overnatning.
Den 31. december 2021:
- Kl. 07.00 – 10.00: Stor morgenbuffet
- Kl. 14.30 – 16.00: Vinsmagning v/ Gert fra Pleasure Wine (tillæg – tilmelding påkrævet)
- Kl. 14.00 – 16.00: Padel tennis (tillæg – tilmelding påkrævet)
- Kl. 17.45: Velkomstdrink med hors d ´oeuvres til Dronningens nytårstale
- Kl. 18.30: Årets nytårsmenu – 4 retter samt vin ad libitum
- Kaffe/te med cognac eller likør.
- Dans til liveband til kl. 01.00
- Fri bar med øl, vand og vin.
- Midnat: Champagne, kransekage og fyrværkeri.
- Kl. 01.00: Natmad: Pølse- og ostebord.
- Overnatning.
Den 1. januar 2022
- Kl. 08.00 – 12.00: Stor brunchbuffet.
- Farvel og tak for denne gang
Pris pr. person i standard dobbeltværelse DKK 2.895,-
Enkeltværelsestillæg DKK 200,-
Opgradering til business værelse DKK 200,-
Bestil senest den 28. december 2021.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Nytårsmenu 2021
Snack:
Blinis med varmrøget laksemousse og hummus med sprød kalkunbacon toppet med ærteskud
Forret:
Cremet hummerbisque tilsmagt med cognac, ristet kammusling, krebsehaler og urter i julienne, toppet med dild, hertil kuvertbrød
Mellemret:
Lufttørret coppa (nakkefilet) friterede kapers, safran-aioli toppet med frisée salat, hertil sprød butterdej med sesam
Hovedret:
Oksemørbrad, serranoskinke med stegte svampe friteret i panko, portvinssky, pommes fondant, selleripuré, syltede rødløg, gratineret Bimi broccoli med hasselnødder
Dessert:
Mazarinkage med abrikossauce, mørk chokoladeganache, samt friske bær