Vildtmenu i hyggelige omgivelser

Lækker 4-retters vildtmenu med mulighed for overnatning

Inviter dine kære med, når vi lægger op til en sanseoplevelse af sæsonens vildt, urter, bær og frugt.

Lad bilen stå på en af vores mange gratis parkeringspladser, og overnat i et af vores skønne værelser på hotellet. Du vågner op til en forfriskende morgenmad. 

Vælg mellem følgende datoer:
Fredag den 9. oktober 2020
Lørdag den 10. oktober 2020
Fredag den 16. oktober 2020
Lørdag den 17. oktober 2020
– Alle dage kl. 18.30.

4-retters vildtmenu

Vildtmenuen bliver tallerkenanrettet. 

Cremet græskarsuppe
med chilisyltede græskar – sprødstegt pancetta – grøn olie.

Carpaccio af røget dyrekølle
med persillepesto – syltede svampe – urtesalat.

Hjortefilét med stegte kejserhatte – bagt selleri – rødbede puré
rosenkål – vildt sky – kartoffelterrine.

Kastanjetærte
Brombær skum – friske brombær – vanilje iscreme.

Bestil bord allerede nu

Bestil jeres bord og overnatning og sikre jer en plads i restauranten. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 91 00 00.

Priser

Vildtmenu
Velkomstdrink kl. 18.30
4-retters menu
Kaffe og the
Pris pr. kuvert DKK 445,-

____________

Vinmenu

Vinmenu fra det berømte Barolo hus, Vite Colte – afstemt aftenens vildtmenu (4 x glas)

Pris pr. kuvert DKK 400,-

____________

Overnatning i forbindelse med vildtmenu

Overnatning i dobbeltværelse
Dejlig morgenmad

Pris for 2 personer i dobbeltværelse DKK 650,-
Enkeltværelse pr. person DKK 550,-

Ekskl. vildt- og vinmenu. Dette unikke tilbud er gældende ved bestilling af vildtmenu på en af ovenstående datoer.

Bestil bord

Bestil bord på +45 75 91 00 00 eller info@hotel-fredericia.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

Morgenmadsbuffet
Mandag – lørdag kl. 6.30 – 10.00
Søndag kl. 7.00 – 10.00

Frokost
Mandag-lørdag kl. 12.00 – 14.00
Søndag lukket 

Aften
Mandag-lørdag kl. 18.00 – 21.30
Ssøndag kl. 18.00 – 20.30