Vildtmenu i hyggelige omgivelser

Nyd en fantastisk vildtmenu i selskab med venner og familie

Inviter dine venner og familie med, når vi lægger op til en vildtaften med sanseoplevelser fra sæsonens vildt, urter bær og frugt. 

Vi afholder vildtaften lørdag d. 9. oktober 2021 kl. 18:30 på Hotel Fredericia. 

Bestil bord allerede nu

Du kan allerede nu bestille bord til en hyggeligt aften i vores nyindrettede Restaurant RYES på Hotel Fredericia.  

Vi ser frem til en hyggelig aften med god mad og hygge i højsædet. 

Vildtmenu 2021 - 4 retter

Vildt consommé med soufflé-boller af fasan – urter
Serveres med b
rød og smør

Vildsvine-terrine med tranebær og pistacie
Svampe mayo-syltede svampe – urter

Duet af hjortefilet og skovdue
Pommes Anna – brombær sauce – kantareller
Variation af jordskokker – puré-bagt-chips

Chokolademousse – mørdej –  pæresorbet med estragon

Pris per kuvert: 445,-

Tilkøb vinmenu

Der er mulighed for at tilkøbe vinmenu.
4 glas der er afstemt til menuen.

Pris per kuvert: 395,-

Bestil bord

Restauranten er endnu ikke klar med online bord bestilling!
Bestil bord på 40 99 53 35 eller info@hotel-fredericia.dk.

 Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

Morgenmadsbuffet
Mandag – fredag kl. 6.00 – 10.00
Lørdag kl. 6.30 – 10.00
Søn- og helligdage kl. 7.00 – 10.30

Frokost
Mandag-lørdag kl. 12.00 – 14.00

Aften
(Reduceret a la carte kort)

Mandag-lørdag kl. 18.00 – 21.30