RYES binder blandt andet sit navn sammen med Fredericia og den spændende historie fra 1849, hvor krigshelt og generalmajor Olaf Rye ledede slaget og befriede fæstningsbyen.
Restaurant RYES har fået en gennemgribende renovering og modernisering og er derudover blevet forstørret, så den i dag har 180 pladser – alt forenet i et spændende og klassisk New Yorker design, som vi kender det fra metropol byer verden over.
I køkkenet står vores engagerede køkkenchef og F&B Manager i spidsen sammen med et talentfuldt team af kokke. De deler en passion for spændende og klassiske retter med moderne nordiske nuancer. Deres arbejde omfatter ofte hjemmelavede smagsoplevelser, som syltede, tørrede og andre egenproducerede elementer, der forkæler vores gæsters smagsløg med unikke kombinationer.
Forvent masser af mørt og veltillavet kød, frisk fisk og andre sublime årstids bestemte råvarer behandlet med kærlighed, som serveres af vores professionelle tjenerteam, som vil gøre alt for, at gæsten får en unik oplevelse.
I vores restaurant kan der være ændringer i hverdage og weekender grundet specielle events eller store arrangementer. Du kan se hvilke events vi har på siden Ophold & Events her >>
Er i mere end 8 personer, med ønske om, at spise i Restaurant Ryes, beder vi jer venligst forudbestille. Dette vil sikre jer den rette plads, og den bedst mulige service afstemt med jeres forventninger.
Tlf.: 4099 5335
E-mail: info@hotel-fredericia.dk
Hos Hotel Fredericia sætter vi en ære i bæredygtighed og i at skabe unikke madoplevelser, der gør en forskel. For at fremhæve sæsonens bedste råvarer og reducere madspild, præsenterer vi nu vores “Dagens Menu”. Dette initiativ giver os mulighed for at trylle med årstidens friske og lokale specialiteter, så vi kan skabe spændende og velsmagende retter til vores gæster – og samtidig tage et ansvar for miljøet.
Dagens Menu er vores måde at give jer en gastronomisk oplevelse, hvor kvalitet, smag og bæredygtighed går hånd i hånd. Hver dag sammensætter vores køkken en unik menu med nøje udvalgte råvarer, der afspejler sæsonen og naturens bedste gaver. På denne måde kan vi tilbyde jer en ny oplevelse hver dag, hvor kun de bedste og mest friske ingredienser finder vej til tallerkenen.
Smørdampet hvid asparges – Ishavsrejer – Asparges crudité – Syltet skorzonerrod – Sauce mousseline med brunet smør og ramsløg – Urter
300g krogmodnet højrebssteak – Grillet sæsongrønt – Bagte og syltede løg – Sprøde kartofler – Estragonsauce – Urter
Jordskokchips – Syltet fennikel – Ramsløgspesto – Syltede sennepsfrø – Trøffelmayo – Vesterhavsost – Ristede græskarkerner – Mizuna
Grillet romainesalat – Udbenet kyllingelår – Ramsløg croutons – Unika Havgus – Syltet fennikel – Sprødt skind – Cæsardressing – Urter
Brændt blomkål – Grillet romainesalat – Syltet fennikel – Blomkålspuré – Sprøde kartofler – Muslingesauce – Citronolie – Urter
200g øko hakkebøf – Karamelliserede løg – Syltet drueagurk – Rå rødløg – Cheddarost – Romainesalat – BBQ-dressing – Pommes frites – Estragonmayo
Brændt blomkål – Blomkålspuré – Syltet skorzonerrod – Skorzonerrodschips – Purløgsaske – Blomsterkarse – Urter
Se den aktuelle aftenmenu eller hør nærmere hos din tjener
Salat – tomat og agurk – bolle smurt med ketchup - pommes frites
Tilkøb af bacon DKK 5,-
Tilkøb af ost DKK 5,-
Vaniljeis – jordbæris – vaffelrør – chokoladesauce
Créme de cassis, prosecco
Aperol, soda, prosecco
Limocello, lemon, prosecco
Siden 2016 har Huset samlet et internationalt fællesskab af de bedste restauranter, de fineste hoteller og de mest prestigefyldte vinbutikker rundt om i verden. Hver medlem repræsenterer ekspertise i sit felt og bringer Barons de Rothschild champagner til live hver eneste dag.
Vi er på Best Western Plus Hotel Fredericia stolte af at være blevet optaget i denne fornemme klub, hvilket gør at vi kan sælge dette fantastiske champagnehus til særdeles rimelige priser.
Blanc de blanc, Champagne, Frankrig
Rosé, Champagne, Frankrig
Concordia Brut, Champagne, Frankrig
Brut, 2020, Penedes, Spanien
Prosecco, Italien
Moscato Bianco, Italien
White Zinfandel, California
Grenache, Cinsault & Syrah/Shiraz, Frankrig
Jerez, Andalusien, Spanien
Pedro Ximenez.
Vinen i området er traditionelt blevet fremstillet som Sherry, dog med den undtagelse, at lagringen er foregået i lerkrukker frem for træfade. Stilen i vinen minder dog stadig meget om Sherry.
En duft af modne kirsebær, læder og tørrede frugter. Smagen blød og balanceret med smag af kirsebær.
Chardonnay, Østrig
Cabernet Sauvignon, Østrig
Jus de Raisin rosè, Frankrig
Chardonnay, Frankrig
Sauvignon Blanc, New Zealand
Chardonnay, South Australia
Riesling, Tyskland
Pinot Grigio, Italien
Appassimento, Italien
Pinot Noir, Frankrig
Shiraz, South Australia
Zinfandel, California
Ripasso, Italien
Amarone, Italien
Tempranillo, Spanien
Malbec & Cabernet Sauvignon, Argentina
Sangiovese, Italien
(O)-Økologisk, (B)-Biodynamisk
Vi støtter bevarelsen af miljøet, og vi forsøger at respektere naturen i vores daglige arbejde her på hotellet. Når det kommer til at udvælge vores vine, baserer vi dog dette valg på baggrund af kvalitet, struktur og vinens evne til at komplimentere vores retter, hvad enten de er økologiske, biodynamiske eller traditionelle.
Vin og mad er to elementer, der følges naturligt ad gennem livet. Hver for sig kan de være både charmerende og smukke, men hånd i hånd stråler dette makkerpar, og kan være kilde til helt fantastiske oplevelser, – de kan nemlig sammen hive hinanden op på et endnu højere niveau end hver for sig – hvis man altså forstår at gøre det rigtigt. Men “rigtigt” betyder ikke én løsning eller ét korrekt valg. Det er nemlig en ukendt faktor, der også skal imødekommes for, at dette makkerskab skal lykkes: Din egen smag og præference.
Der er skrevet mange og tykke bøger om mad og vin, men oftest hver for sig. Måske netop fordi personlig smag og holdning, især her betyder noget for forholdet. Når man sætter mad og vin sammen, kommer ens egen smagspalet og -præferencer til udtryk i dét, man kalder “jeg synes”. Det faktuelle bliver mere flydende – for ens egen smag vil (eller bør) i mange tilfælde overtrumfe fakta. For vi smager bestemt ikke ens – eller kan lide det samme.
På Hotel Fredericia har vi sammensat vores vinmenu ud fra “vores smag”. Vi har prøvet retterne – og især vores vine – igen og igen for at finde netop dén kombination, som vi synes om. Men derfor behøver det ikke være alles smag. Og derfor har vi også sammensat et vinkort til dig som gæst, så du selv kan finde dét, der passer til din egen smag. Vinkortet er lavet ud fra en filosofi om at finde vine, der passer til vores mad – med øje for det gode køb og udvalgt med stor indsigt, nidkærhed og viden til de forskellige områder og typer af vine. Vinkortet er bygget op omkring nogle af verdens bedste vinproducenter, og vi prøver at finde de vine, som er drikkeklare, og som vil give den bedste oplevelse i glasset. Til lige nu, til maden, til stemningen, til oplevelsen – og til dig.
Vores fokus ligger derimod ikke på at have et kæmpe vinkort med dybde i årgangene for de enkelte vinområder, hvor det sætter store krav til indsigt i de gode og dårlige årgange. Det valg har vi allerede taget på forhånd, og kun sat de bedste tilgængelige årgange på kortet. Vi håber, at vores vine vil udfordre og pirre dine sanser, og skabe nye oplevelser for dig som vores gæst. Og at de to elementer finder hinanden i en lykkelig symbiose, når de sammen lander på tungen. Tag på udforskning i vores vinkort, og tøv endelig ikke med at spørge, hvis du savner yderligere forklaring – din personlige oplevelse er dét, der i sidste ende er det vigtigste for os.
Tyskland / Østrig:
Italien:
Spanien:
Sydafrika:
Frankrig:
Danmark:
Oversøisk:
Frankrig:
Italien:
Oversøisk:
25 cl. – 40 cl. – 60 cl.
25 cl. – 40 cl. – 60 cl.
25 cl. – 50 cl. – 60 cl.
33 cl. – 50 cl. – 60 cl.
25 cl. – 40 cl. – 60 cl.
Weissbier – Alkoholfri 0,4%
Officielt blev Gamborg Bryghus stiftet med de tre venner som ejere i juli 2021. Fra den dag gik det stærkt, og produktionen af øl steg hurtigt. Allerede tidligt i 2023 var de vokset ud af Stefans kælder og garage på Gamborgvej og flyttede derfor ind i nye, større lokaler i Middelfart. Her skabte de tre venner et fantastisk flot og hyggeligt taproom, produktionsfaciliteter og en bottle shop, Restaurant Ryes tilbyder herunder et lille udvalg af Gamborg Bryghus' special øl
Coca Cola, Cola Zero, Sprite, Lemon, Squash, Tonic, Appelsinjuice
Hyldeblomst – Solbær – Æblemost
Isvand er gratis ved køb af andre drikkevarer
Dobbelt espressoshot, mælk, sirup
Tullamore whiskey 2 cl, brun farin, kaffe, flødeskum.
Kahlua, vodka, espresso.
Good Karma er en serie af yderst velsmagende teer. Alle ingredienser er nøje udvalgt og sammensat så alle kan få en skøn og velsmagende teoplevelse.
Rom, lime, mynte, sukker, soda
Vodka, Cointreau, tranebærjuice
Bourbon, angostura, sukker
Gin, mango, lemon soda
Gin, tonic soda
Vodka, Kahlúa, mælk
Kahlua, vodka, espresso
Rom, lime, ginger beer
Pr. 2 cl. gin
Restaurant RYES på Hotel Frederica har altid et bredt udvalg af 8-10 gins fra Danmark og hele verden.
På dette Gin & Tonic kort kan i parre vores speciel gin`s med vores speciel tonic`s, så de hver især klæder hinanden i henhold til ginnens botanicals, vi ønsker jer en god oplevelse.
Botanicals: Enebær, kvanrod og korianderfrø
Botanicals: Rose & agurk
Botanicals: Rose & agurk
Botanicals: Enebær og syv andre urter og krydderier
Botanicals: 47 Planteekstrakter, tyttebær, brombær og honningpomelo
Botanicals: Jordbær
Botanicals: Enebær og honning
Botanicals: Aronia bær, enebær, citrusskal, grønt the, kardemomme og cedertræ
Vi tager forbehold for ændringer og eventuelle fejl.
Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredjeparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.
Hotel Fredericia er et 4-stjernet hotel i Fredericia med 118 værelser, restaurant, bar, fitnesscenter og gratis Wi-Fi. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser tæt på Fredericia Banegård, Messe C og Fredericia Idrætscenter.
Vil du være blandt de første til at modtage de seneste opdateringer, eksklusive tilbud og spændende nyheder fra os?
Each BWH℠ Hotels property is independently owned and operated. bestwestern.dk