BESTIL DIT BORD NU

Tlf. 4099 5335
info@hotel-fredericia.dk

Restaurant Ryes logo

Events og arrangementer

I juli 2021 åbnede Hotel Fredericia’s nye restaurant.
Den har fået sit eget navn og identitet: Restaurant RYES

RYES binder blandt andet sit navn sammen med Fredericia og den spændende historie fra 1849, hvor krigshelt og generalmajor Olaf Ryes ledede slaget og befriede fæstningsbyen.

Restaurant RYES har fået en gennemgribende renovering og modernisering og er derudover blevet forstørret, så den i dag har 220 pladser – alt forenet i et spændende og klassisk New Yorker design, som vi kender det fra metropol byer verden over.

I køkkenet styrer køkkenchef og F&B Manager Karina Zurmühlen og hendes dygtige kokke, de har alle en forkærlighed for det spændende-, klassiske mad med små moderne indslag fra det nordiske køkken. Også meget gerne hensyltet, tørret eller på anden måde selvproducerede unikke smagssammensætninger, som forkæler vores gæsters smagsløg.

Forvent masser af mørt og veltillavet kød, frisk fisk og andre sublime årstids bestemte råvarer behandlet med kærlighed, som serveres af vores professionelle tjenerteam, som vil gøre alt for, at gæsten får en unik oplevelse.

Asparges- og vinaften

Få smagen af dansk sommer hos Hotel Fredericia med nøje udvalgte vine og friske asparges.

Mortensaften

Vi byder dig, dine venner og familie velkommen til en hyggelig aften i restauranten.

Julefrokost Hotel Svendborg

Julefrokost

Hotel Fredericia åbner endnu engang dørene til årets julefrokost. Læs mere her.

fyrværkeri

Nytårsophold

Vi skaber rammerne om en stemningsfuld og festlig nytårsaften.

Book dit bord · tlf. 4099 5335

Fødevareallergi og intolerance Ved bestilling af mad og drikkevarer, kan du spørge
en af vores medarbejdere til råds omkring indhold af allergener i vores menu

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.