Uanset om du bor tæt på eller kommer langvejs fra, byder vi dig velkommen til fiskeaften på Hotel Fredericia.
Menu for fiskeaften
Det kolde
Letrøgede pil-selv-rejer med citron-mayo
Snekrabbeklør – krebs – hjertemuslinger på is
Ishavsrejer – avocado – mango – dild
Rødbedemarineret lyssej – peberrodscreme – urtesalat
Blinis – stenbiderrogn – rødløg – purløg – cremefraiche
Wraps med laks – flødeost – spinat
Tigerreje-shots – chilisauce – citron
Varmrøget ørred – vagtelæg – sweet drops – urter
Koldrøget torsk – avocado panna cotta – sprød rug
Det lune
Hummerbisque – kammuslinger – urter
Dampede blåmuslinger – urter i brunoise
Bagt torsk – sprød serrano – linsesalat
Mørksej i panko – svampepuré – spidskål
Blækspruttegryde med chorizo
Lynstegt tun – ristet brød – sauce tartare
Bacon-svøbt havtaskekæbe – rodfrugtmos – persille
Sous vide pighvar – safrancreme – sprød grønkål
Husets salater
Hertil hjemmebagt brød og smør
Udvalg af oste med tilbehør
Hjemmelavede desserter