BESTIL DIT BORD NU

Tlf. 4099 5335
info@hotel-fredericia.dk

Restaurant Ryes logo

Kreative dage messemenu

Kom ind og få varmen til vores lækre efterårs messemenu
fredag d. 28. okt og lørdag d. 29. okt 2022.

Efteråret byder på indendørshygge, og vores dygtige kokke har sammensat en messemenu med mange lækre sæson råvarer, som ikke kun er en fryd for øjet men også for smagsløgene. 

Vi afholder kreative dage messemenu d. 28.10-29.10 2022 fra kl. 18:00 – 21.30.
Forudbestil gerne så du er sikker på det ikke er udsolgt. 

Bestil bord
Du kan bestille bord ved at kontakte os på tlf: 40 99 53 35 eller sende os en mail med din reservation.

Messemenu

Uanset om du bor tæt på eller kommer langvejs fra, byder vi dig velkommen til de kreative dage med messemenu på Hotel Fredericia. 

Messemenu for fredag
d. 28. okt. 

Forret
Græskarsuppe – stegte kammuslinger – syltede græskar – græskarkerner – grøn olie – hertil kuvert brød

Hovedret
Fyldt unghanebryst med trøffel soufflefars – pommes Anna – trøffelsky – stegte svampe – rødbede puré – bagte jordskokker

2 retter DKK 295,- pr. pers. 

Messemenu for lørdag
d. 29. okt.

Forret
Ovnbagt hvid fisk – safransauce – blommetomater – grønkålsblade – hertil kuvert brød

Hovedret
Kalvefilet i duet med braseret svinekæbe – kartoffel muffins – timiansky – gulerods puré – dampet gulerod – bagt græskar

2 retter DKK 295,- pr. pers. 

Bestil bord eller ophold på Hotel Fredericia

Der er både mulighed for at bestille bord til en skøn middag og at booke en overnatning.

Book dit bord · tlf. 4099 5335

Fødevareallergi og intolerance Ved bestilling af mad og drikkevarer, kan du spørge
en af vores medarbejdere til råds omkring indhold af allergener i vores menu

Få seneste nyt fra Best Western Hotel Fredericia

Vi udsender nyhedsbrev én til to gange om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud på en lang række ophold og koncerter.