...

Salgsbetingelse for
Hotel Fredericia

Salgsbetingelse

Hotel Fredericia forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debitkort inden ankomst.

Når du laver en reservation via vores hjemmeside: www.hotel-fredericia.dk beder vi om en garanti med dit kreditkort, eller betaling ved bookingtidspunktet, såfremt du har valgt denne betalingsform. Fornavn og efternavn skal stemme overens med gæstens ID-kort og kreditkort, som skal forevises på forlangende ved check in. Man kan se annullerings- og betalingsbetingelser på det aktuelle tilbud ved bestilling. Det fremgår også i bekræftelsen, som sendes på mail efter en booking er foretaget.

Betaling sker i DKK

Alle priser er total priser inkl. moms.

Betingelser for ændring og annullering af en reservation

Reservationer foretaget på hotellets egen hjemmeside kan ændres eller annulleres. Ved ændring eller annullering tages der forbehold for eventuelle prisændringer. Reservationen kan ikke flyttes til et andet hotel. Ved annullering modtager man en bekræftelse på annullering til den oplyste mailadresse. Denne bekræftelse er en garanti for, at værelset er annulleret. Ved hotelophold/overnatning som er booket via en tredjepart eller via online rejsebureauer, skal den pågældende part kontaktes direkte.

Reservationer uden mulighed for afbestilling

Har man foretaget en ikke refundérbar booking via hotellets hjemmeside skal reservationen forudbetales og kan ikke refunderes. Evt. ændring kan kun ske ved at kontakte hotellet direkte enten på mail: info@hotel-fredericia.dk eller tlf.: +45 70895356. Ved ændring pålægges et gebyr på 300 kr. pr. reservation pr. gang datoen ændres. Vi gør desuden opmærksom på at ændring i dato, antal nætter, antal personer og lign. Kan føre til en ændring i prisen pr. nat. Der tages forbehold for udsolgte dage og/eller værelseskategorier ved ændring af opholdets dato eller længde. Eventuel prisreducering i opholdet ved en ændring refunderes ikke. Reservationer kan maks. Ændres til 12 måneder frem fra den oprindeligt bookede dato.

Reservationer med mulighed for afbestilling

Alle reservationer som inkluderer overnatning med eller uden morgenmad kan ændres og/eller annulleres uden ekstra gebyrer eller omkostninger frem til kl. 12:00 på ankomstdagen. Ændring eller annullering efter kl. 12:00 på ankomstdagen vil medføre at første overnatning af opholdet vil blive opkrævet. Reservationer booket som et ophold med pension (eks. weekendophold eller golfophold) kan annulleres inden kl. 12.00 dagen før ankomstdagen.

Ændringer af reservationer foretaget på hotellets egen hjemmeside skal ske ved at kontakte hotellet direkte enten på mail: info@hotel-fredericia.dk eller tlf.: +45 7089 5356.

Vi gør opmærksom på at ændringer i dato, antal nætter, antal personer eller lign. Kan føre til ændring i prisen pr. nat. Der tages forbehold for udsolgte dage og/eller værelseskategorier ved ændring af reservation.

Ved manglende fremmøde vil det oplyste kreditkortnummer blive debiteret i henhold til annulleringsbetingelserne for den pågældende reservation.

Check in og check ud

Værelset er til rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen og frem til kl. 11:00 på afrejsedagen. Såfremt afrejsetidspunktet ikke overholdes, forbeholder hotellet sig retten til at debitere dig for værelsesprisen for en ekstra nat i henhold til gældende listepriser.

Foretages check in ikke på ankomstdatoen, frafalder din ret til at benytte værelset på de resterende nætter du har booket. Ønsker du at benytte dig af reservationen efter den oprindelige ankomstdato, er det dit eget ansvar at kontakte hotellet senest på datoen for oprindeligt planlagt check in. Dette skal foregå skriftligt via mail og gælder alle reservationstyper.

Grupper

Priserne på hjemmesiden er gælder til individuelle reservationer op til maksimum 5 værelser i alt. Såfremt der reserveres 6 eller flere værelser til samme periode vil hotellet betragte det som en gruppe, hvilket vil medføre en ændring af priser og generelle betingelser herunder bl.a. annullerings- og betalingsbetingelser. Hotellet vil fremsende en gruppekontrakt til underskrift for at reservationerne bekræftes.

Gæster under 18 år

Gæster under 18 år skal altid være ledsaget af en myndig person ved ophold på hotellet.

Kortgebyr

Vær opmærksom på at der i forbindelse med betaling med visse kreditkort kan forekomme opkrævning af kreditkortgebyrer.

Klagemuligheder

Kontakt altid hotellets reception som vil hjælpe med at afklare eventuelle misforståelser på info@hotel-fredericia.dk eller på tlf.: +45 7089 5356.